Celulitida: Jak se jí zbavit jednou provždy?

Celulitida: Jak se jí zbavit jednou provždy?

03.10.2024 | Sdílet na FB
Celulitida – strašák mnoha žen. Ale nebojte, máme pro vás řešení! Ať už jde o jemnou pomerančovou kůži nebo hlubší nerovnosti, existují způsoby, jak se s ní poprat. Dáme Vám několik praktických tipů, jak podpořit hubnutí a představíme Vám naše skvělé NOVINKY – bahenní zábaly a legíny, které s celulitidou zatočí raz dva!

Co je to vlastně celulitida?

Celulitida je to, co známe jako „pomerančovou kůži“ – ty malé hrbolky a nerovnosti na stehnech, hýždích nebo břiše, které nám tak trochu lezou na nervy. Vzniká, když se tukové buňky nahromadí pod kůží a vytlačují pojivovou tkáň, což vytváří ten typický hrbolatý efekt. Ale nebojte, není to žádná katastrofa! Je to naprosto běžná věc, kterou má většina žen, a dokonce i někteří muži. A i když se často zdá, že je neporazitelná, s trochou péče a správnými produkty s ní můžete zatočit!

Jak se zbavit celulitidy?

  • Pravidelný pohyb - cvičení, jako je běh, plavání nebo jóga, pomáhá rozproudit krevní oběh a zpevnit svaly. Pokud nemáte čas nebo energii na pravidelné cvičení, alespoň zařaďte pravidelné procházky a pořiďte si bahno na celulitidu GUAM. To si s celulitidou poradí i bez pravidelné fyzické zátěže. 
  • Hydratace - pijte hodně vody – pomáhá vyplavovat toxiny a zlepšuje vzhled pokožky. Pitný režim je opravdu důležitý, tak se na něj zaměřte!
  • Zdravá strava - vyhněte se nadměrnému množství cukru, soli a nasycených tuků. Zařaďte do jídelníčku více ovoce, zeleniny a vlákniny.
  • Bahenní zábaly na celulitidu GUAM - bahenní zábaly jsou perfektní volbou, pokud chcete celulitidu odstranit rychle a efektivně. Obsahují přírodní složky, které pronikají hluboko do pokožky, stimulují krevní oběh a podporují odbourávání tuků. Výsledkem je hladší, pevnější a hydratovaná kůže. A nejlepší na tom je, že si je můžete aplikovat sama doma! Stačí nanést bahno na problémové partie, zabalit do fólie a nechat působit. Cítíte to zahřívání? To je znamení, že bahno začíná pracovat! Pokud vám ale zahřívání nedělá dobře a nebo potřebujete spíše osvěžit v teplých letních měsících, použijte naši chladivou variantu bahna. Tuto variantu doporučujeme spíše pro mírnejší celulitidu.
  • Legíny PANTACELL na těžkou celulitidu - Pokud máte závažnější celulitidu a chcete ji řešit OPRAVDU EFEKTIVNĚ - PŘÍRODNÍ CESTOU A RYCHLE, vyzkoušejte tyto speciální legíny. Jsou napuštěné účinnými látkami a mořskými řasami, které podporují redukci celulitidy tím, že zlepšují mikrocirkulaci v podkoží.

JAK SI NEJLÉPE VYBRAT Z PRODUKTŮ GUAM? 

  • Bahenní zábal proti těžké celulitidě - je vhodný na těžkou celulitidu, ale pouze pokud nemáte žádné jiné problémy. Není vhodný na žilky ani na křečové žíly.
  • Odvodňující zábal Guam s chladivým efektem na střední celulitidu - je vhodný pro všechny, kteří řeší problémy s lymfatickým systémem, křečovými žílami a žilkami případně pro všechny s hormonální nerovnováhou.

Nejlépe kombinujte pohyb, zdravou stravu, dostatečný pitný režim a aplikujte pravidelně bahenní zábaly a uvídíte, že se brzy dostaví výsledky!

Naše doporučení: Začněte hned! Celulitida nezmizí přes noc, ale s našimi produkty můžete proces urychlit. Nepodceňujte sílu přírody. Nečekejte, až bude celulitida ještě viditelnější. Vyzkoušejte samy a zbavte se celulitidy jednou provždy!