FORTUNA - bojovník proti stárnutí a hyperpigmentaci

FORTUNA - bojovník proti stárnutí a hyperpigmentaci

15.08.2024 | Sdílet na FB
Pozorujete, že čas a sluníčko už na Vaši pleti zanechaly nějaké stopy? Začínají se Vám dělat vrásky a máte pigmentové skvrny? Nebo máte pleť se sklonem k hyperpigmentaci? Používáte několik krémů na různé problémy Vaší pleti? A co kdybychom Vám řekli, že existuje kosmetika, která Vám vaše problémy vyřeší jedním vrzem. Představujeme Vám NOVINKU - Korejskou kosmetiku FORTUNA.

FORTUNA je certifikovaná funkční duální kosmetika, která bojuje proti hyperpigmentaci a stárnutí zároveň! Navíc Vám pleť rozjasní a intenzivně hydratuje. A to zkrátka chcete! FORTUNA klade důraz na přírodní složky, což jejich kosmetiku činí vhodnou pro všechny typy pleti, i pro tu citlivou. Každý produkt FORTUNA je navržen tak, aby působil zevnitř ven a pomáhal navrátit pleti její původní zdraví a vitalitu.

Sestavte si funkční rutinu bojující proti stárnutí a hyperpigmentaci:

1. DUÁLNÍ ČISTÍCÍ PEELINGOVÝ OLEJ NA ROZŠÍŘENÉ PÓRY 250 ML

Spojuje exfoliaci a čištění v jednom kroku, což z něj činí nepostradatelného pomocníka ke každodennímu čištění pleti. Pokožku nedráždí a navíc stahuje póry.

2. ANTI AGE VYHLAZUJÍCÍ TONIKUM S KMENOVÝMI BUŇKAMI 120 ML

Tonikum rozhodně nevynechávejte. Díky němu se bude následná péče lépe vstřebávat a sérum díky tomu bude mít mnohem větší účinky. Navíc tohle tonikum vyhlazuje pleť a intenzivní hydrataci pocítíte už po prvním použití!

3. ANTI AGE VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM S PEPTIDEM Z HADÍHO JEDU 30 ML

Sérum je plné účinných přírodních látek, které Vaši pleť vyhladí a vypnou. Ale ne vypnou, ba naopak NASTARTUJÍ! Účinně bojuje proti vráskám a hyperpigmentaci, a dokonce obsahuje látku, která má účinky jako lokálně aplikovaný „botulotoxin.“

4. ANTI AGE REPARAČNÍ KRÉM S IDEBENONEM 50 G

Je to anti-age krém nadupaný aktivními látkami, navíc je fermentovaný - takže zaručuje maximální vstřebatelnost hluboko do pokožky a maximální účinnost! Idebenon je novým SUPER CoQ10, který je o 60 % menší a snadno proniká do pokožky, čímž poskytuje až 1000x větší ochranu než klasický CoQ10.

Produkty FORTUNA jsou lehké, ale maximálně výživné a pronikají do hlubokých vrstev pleti. Jsou VEGAN, ECO-FRIENDLY a navíc používají lokální korejské suroviny k výrobě a moderní technologie. Vaše pleť tak bude šťavnatá a plná života. Přesvědčte se sami.