Podcast #1 - Jak vznikl koncept PURE DISTRICT?

Podcast #1 - Jak vznikl koncept PURE DISTRICT?

12.03.2021 | Sdílet na FB

Tento příběh se začal psát již na jaře roku 2015. V té době se potkaly PharmDr. Lucia Havlíkovámagistra umění Líba Drdáková. Říká se, že za vším hledej ženu. V tomto případě to byl ale muž, který je dal dohromady. Myslíte si, že vědkyně a umělkyně spolu nemohou podnikat? Nenechte se zmást. Dovážet ženšenový čaj KOMBE se na začátku cesty zdálo být jako dobrý vtip, a ani jednu nenapadlo, že ženšenový čaj je jen začátek. Z malého nápadu vznikla etablovaná společnost, která dováží do Česka světové kosmetické přírodní novinky a rozhodně má co nabídnout.

V  podcastu se dozvíte také to, kolik korejského ženšenu musí člověk vypít, aby našel ten nejlepší. Kdo stojí za názvem korejského ženšenového čaje KOMBE. Co je na krabičce KOMBE zobrazeno a jaký to má význam.

Když už jste zdraví, chcete být přece i krásní. Shoda náhod Lucce a Líbě přihrála do cesty korejskou přírodní BIO kosmetiku WHAMISU s (ne)uvěřitelným složením. Rok o ni usilovaly, a na tom, že jednání s Korejci nebylo jednoduché, se shodnou obě. Mimochodem, víte, že název PURE DISTRICT se zrodil na terase při západu slunce?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš podcast o ženšenu? V dalším podcastu se dozvíte, jaký je rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou. Chcete mít krásnou a zdravou pleť bez vrásek? V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví nejčastější otázky týkající se užívání ženšenu a KOMBE.

 

Fotografie

Líba Drdáková_a_PharmDr_Lucia_Havlíková.jpg