Podcast #10  – WHAMISA FRESH? Jasná volba na každý problém!

Podcast #10 – WHAMISA FRESH? Jasná volba na každý problém!

17.06.2022 | Sdílet na FB

O tom, proč je WHAMISA tak unikátní, jsme již v našich podcastech mluvili. Tento podcast je ale věnovaný nové řadě - WHAMISA FRESH. Koncept je totiž úplně jiný a o to zajímavější!
Hlavní roli v něm hraje opuncie, hruška a mořské řasy.

PharmDr. Lucia Havlíková vám jednotlivé řady představí. Zjistíte, proč se přírodní liftingové sérum z opuncie stalo naším bestsellerem a zda za pozornost stojí i exfoliační tonikum. Lucka také prozradí svůj rituál s opunciovou maskou, díky které se ráno mění, jak ona sama říká v mladší a vyhlazenější paní. Spolu s Líbou vám řeknou, co je z této kolekce jejich největší závislost a láska. Mimochodem, velkým překvapením je opunciový šampon. Opravdu hydratuje i odbarvené vlasy a má vlastnosti kondicionéru.

Hruškovou řadu tvoří dva produkty - esence a sérum. Ocení je všichni, kteří řeší hyperpigmentace, kruhy pod očima a mdlou pleť. Pokud vás trápí povadlé kontury a rozšířené póry sáhněte po řadě, která nakombinovala červenou, hnědou a zelenou řasu. Obsahuje tonikum a vylepšenou masku, jak jinak než z řas. Když si poslechnete celý podcast, dozvíte se, které produkty jsou vaše MUST HAVE letošního roku a které si rozhodně zamilujete. Stejně tak jako my!

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P.S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek a bez pigmentových skvrn i když nosíte roušku. V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví dotazy týkající se KOMBE. Poslechněte si také, proč je PURE SLIMM Formule 1 v hubnoucím segmentu, a proč je alfou a omegou správná hydratace pleti.