Podcast #11  – Nový a ještě lepší SLIMM je tady!

Podcast #11 – Nový a ještě lepší SLIMM je tady!

14.12.2023 | Sdílet na FB

Podcast se věnuje nejen tomu, proč jsme se rozhodli změnit a vylepšit složení nutraceuticals , ale proč jsme změnili i formu užívání. Dozvíte se, proč je nový SLIMM drinkem se snadným dávkováním. A PharmDr. Lucia Havlíková uvede na pravou míru původ katechinů, které jsou zásadní v novém SLIMMU. Protože jak s oblibou říká, není zelený čaj, jako zelený čaj. A zároveň vysvětlí, proč je zdraví našich střev právem tolik skloňované téma. Slyšeli jste pojem synefrin poprvé v životě? Ač zní možná chemicky, jde o čistě přírodní složku, která se získává z kúry hořkých pomerančů a je ve SLIMMU č. 2 naprosto klíčová.

Zní to až neuvěřitelně, ale tři sáčky SLIMMU denně nastartují Váš metabolizmus a sníží chuť k jídlu. Cílem rozhodně není hladovění. Stále platí, že alfou a omegou je pitný režim během užívání hubnoucí kúry. Lucka Vám také zodpoví častý dotaz, jak kombinovat SLIMM a léky. Štíhlost navenek začíná uvnitř. Věděli jste to?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek a bez pigmentových skvrn. V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví dotazy týkající se KOMBE. Poslechněte si také, proč je alfou a omegou správná hydratace pleti. A proč sáhnout zrovna po WHAMISE FRESH.