Podcast #2 - Vše, co byste měli vědět o ženšenu

Podcast #2 - Vše, co byste měli vědět o ženšenu

12.03.2021 | Sdílet na FB

Není ženšen jako ženšen. Jak poznat opravdu účinný ženšen? Jaké jsou jeho benefity? A proč bychom měli ženšen konzumovat pravidelně vám vysvětlí PharmDr. Lucia Havlíková, spolumajitelka PURE DISTRICT.

Nejprostudovanější bylinou na světě je korejský ženšen, který je znám také jako ženšen pravý. Nenechte se zmást, na trhu můžete nalézt mnoho druhů ženšenu. Například ženšen pětilistý, americký ženšen, sibiřský ženšen… Ale jen korejský ženšen (pravý ženšen) je ten nejúčinnější! Existuje na něj nejvíce klinických studií. PharmDr. Lucia Havlíková vám také vysvětlí, proč nejúčinnější ženšen na světě roste pouze na pár místech.  A jak poznat ten opravdu kvalitní. Řeč bude i tom, jak moc blahodárné účinky ženšenu jsou. Pokud jste si až doteď mysleli, že imunitu je potřeba posilovat, Lucka vás jednou provždy vyvede z omylu. Mimochodem znáte ženšenový čaj KOMBE?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš první podcast o tom, jak vznikl koncept PURE DISTRICT? V dalším podcastu se dozvíte, jaký je rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou. Chcete mít krásnou a zdravou pleť bez vrásek? V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví nejčastější otázky týkající se užívání ženšenu a KOMBE.

 

 

Fotografie

Líba Drdáková_a_PharmDr_Lucia_Havlíková.jpg