Podcast #3 - Jaký je rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou?

Podcast #3 - Jaký je rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou?

12.03.2021 | Sdílet na FB

A nejen to… PharmDr. Lucia Havlíková vám vysvětlí, proč chemická kosmetika jednoho dne přestane fungovat a přírodní kosmetika vás nemůže rychle zbavit vrásek. Možná vás teď napadlo, co mám tedy používat? Odpověď zní jednoduše, na trhu je nový druh kosmetiky, který je funkční jako konvenční (chemická) kosmetika, ale přitom čistý jako přírodní kosmetika – Korejská BIO čistě přírodní kosmetika WHAMISA.

V podcastu také zazní, čím je BIO korejská kosmetika WHAMISA tak unikátní. Dozvíte se proč voda ve složení kosmetických přípravků škodí pleti. A ještě než si půjdete do koupelny zjistit, kolik kosmetických produktů s obsahem vody máte, poslechněte si, co znamená Lucky oblíbená věta: „Pomeranč klíčovou dírkou neprotlačíš.“ Řeč bude totiž o fermentaci v kosmetice.

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš podcast o ženšenu? V dalším podcastu se dozvíte, jaký vznikl concept PURE DISTRICT. Chcete mít krásnou a zdravou pleť bez vrásek? V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví nejčastější otázky týkající se užívání ženšenu a KOMBE.

Fotografie

Líba Drdáková_a_PharmDr_Lucia_Havlíková.jpg