Podcast #5 - Jak bojovat s MASKNE z roušky?

Podcast #5 - Jak bojovat s MASKNE z roušky?

15.04.2021 | Sdílet na FB

Tento podcast se věnuje velmi aktuálnímu tématu - a to je maskne. Pokud je to poprvé, co slyšíte tento pojem, vězte, že se jedná o problémy s pletí způsobené nošením roušek. Z úst PharmDr. Lucii Havlíkové se dozvíte, jak pečovat o pleť, aby tak rychle nestárla a aby se vám netvořily pupínky.

Asi nikoho nepřekvapí, že alfou a omegou je správné čištění pleti a dostatek hydratace. Ne však v podobě hydratačního krému. Ano, ten totiž může napáchat více škody než užitku. Lucka vám proto poradí, jakou alternativu zvolit přes den, kdy máme roušku na pleti. Pokud se chcete vymotat ze začarovaného kruhu pupínků a rozšířených póru, ulevte své pleti tím, že vynecháte ještě jeden produkt ve své skincare rutině. Který? Dozvíte se v podcastu. 

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2. Více také na www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek. V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví nejčastější otázky týkající se užívání ženšenu a KOMBE.