Podcast #6 - Vše co byste měli vědět o opalování a hyperpigmentaci

Podcast #6 - Vše co byste měli vědět o opalování a hyperpigmentaci

23.04.2021 | Sdílet na FB

Kdo by chtěl mít pigmentové skvrny? Nikdo! PharmDr. Lucia Havlíková vám vysvětlí, proč vznikají pigmentové skvrny a zda jim lze předejít. Základem je každodenní ochrana před UV zářením. Velmi často je skloňovaná škodlivost UVB paprsků, ale neméně nebezpečné jsou i UVA paprsky. To málokdo ale ví. Věděli jste, že pronikají i sklem?

Po poslechnutí podcastu budete mít konečně jasno v tom, co znamená na opalovacích krémech označení SPF nebo PA. Také jak dlouhou dobu můžete být na slunci. A jak si vybrat správně opalovací krém, aby neškodil vašemu tělu. Lucka také vyvrátí velmi častý mýtus o tom, že všechny BIO přírodní opalovací krémy se špatně roztírají a zanechávají na pokožce bílý film. Zároveň má pro všechny s hyperpigmentací řešení, které zmizíkuje i vrásky. No nezní to báječné?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek, i když nosíte roušku. V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví nejčastější otázky týkající se užívání ženšenu a KOMBE.

Fotografie

spolumajitelky Pure District Lucia Havlikova a Liba Drdáková.jpg