Podcast #7 - Nejčastější dotazy na KOMBE zodpovídá PharmDr. Lucia Havlíková

Podcast #7 - Nejčastější dotazy na KOMBE zodpovídá PharmDr. Lucia Havlíková

25.05.2021 | Sdílet na FB

Sedmička je šťastné číslo a proto je sedmý podcast věnovaný korejskému ženšenovému čaji KOMBE. KOMBE je životní styl, KOMBE je dlouhověkost, KOMBE je radost ze života. Díky PharmDr. Lucii Havlíkové se dozvíte, kolik účinných látek KOMBE obsahuje, jak dlouho ho můžete užívat. Proč se jedná o granulát. Co se stane, když si ho dáte na noc. A zda je vůbec vhodný pro děti a těhotné. Pozor, co se týká dětí a užívání KOMBE, je to trochu složitější.

Velmi často skloňovaným tématem je ženšen v kombinaci s kofeinem nebo ženšen a vysoký/nízký tlak. Tak schválně, připravujete si KOMBE správně? Na teplotě vody v tomto případě záleží. A mnohem více se dozvíte, když si jej pustíte. Tak na zdraví, KOMBE totiž zdravé je!

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek a bez pigmentových skvrn i když nosíte roušku.