Podcast #8 - Omládněte správnou hydratací pleti

Podcast #8 - Omládněte správnou hydratací pleti

15.06.2021 | Sdílet na FB

Jenom hydratovaná pleť vypadá zdravě a mladě. Víte, že většina problémů s pletí tkví právě v dehydrataci? Nemyslete si, že nedostatečná hydratace se vás netýká. Bohužel, všechny typy pleti, včetně té mastné, s ní bojují. Pokud máte mastnou pleť a pupínky, jedná se přímo o ukázkový příklad dehydratované pleti.

V tomto podcastu Vám PharmDr. Lucia Havlíková objasní, proč hydratace tolik souvisí s čištěním, a že na obličej rozhodně mýdlo nepatří. Zjistíte také, jaké množství glycerinu pleti pomáhá a kolik procent už pleť vysušuje. A jak tedy správně hydratovat? Vodou! Ale jen zevnitř. Co se týká kosmetiky, zvolte korejskou přírodní kosmetiku bez vody WHAMISA. Protože voda v kosmetických přípravcích škodí.

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otevřeno PO až PÁ od 9.00 – 18.30 hodin, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

P. S.: Už jste slyšeli náš úplně první podcast, jak to všechno začalo? V dalším podcastu se dozvíte, že není ženšen jako ženšen. A že rozdíl mezi konvenční a přírodní kosmetikou je hodně velký. Prozradíme vám také, jak pečovat o pleť, aby byla krásná, zdravá a bez vrásek a bez pigmentových skvrn i když nosíte roušku. V podcastu č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpoví dotazy týkající se KOMBE. Poslechněte si také, proč je PURE SLIMM Formule 1 v hubnoucím segmentu, a proč je alfou a omegou správná hydratace pleti.