PURE BESTSELLER 2022

PURE BESTSELLER 2022

14.04.2023 | Sdílet na FB
Chcete vědět, které produkty PURE DISTRICT se v roce 2022 těšily největší oblibě? Podívejte se na naše PURE BESTSELLERY, které získaly ocenění díky vám, našim věrným zákazníkům. Toto jsou naše TOP produkty, se kterými neuděláte chybu!

Ženšen třikrát jinak

KOMBE ženšenový extrakt s jujubou

KOMBE obsahuje korejský ženšen - nejprostudovanější rostlinu na světě, u které byly klinickými studiemi prokázány úžasné benefity pro zdraví člověka. Naše KOMBE obsahuje kromě ženšenu také jujubu, což je další významný adaptogen. Čaj KOMBE si můžete dát každý den pro povzbuzení celého těla i mysli.

KOMBE ROYAL 100% ženšenový extrakt

Oproti klasickému KOMBE je KOMBE ROYAL silnější a bojovější verzí. 100% extrakt ze šestiletého červeného korejského ženšenu vás podpoří a „postaví na nohy“ v době, kdy to potřebujete nejvíc.

KOMBE Smoothie - NOVINKA ROKU 2022

KOMBE Smoothie je skvělá kombinace zdraví, chuti a designu. Nejen že obsahuje KOMBE, ale také je chutnou svačinkou plnou ovoce bez přidaných barviv a aromat. Nenechte se zmást - sladká chuť pochází pouze z ovoce. KOMBE Smoothie dodává energii kdykoli během dne a skvělé je i na cesty!

MUST HAVE pro vaši pleť

WHAMISA BIO Odličovací olej

Čištění pleti je základ. My milujeme WHAMISA Odličovací olej protože je jemný, a přitom účinně a do hloubky odstraňuje make-up a další nečistoty. Po jeho použití máte pocit čisté, ale i vyživené pleti. Odlíčení je pak potřeba doplnit druhou fází čištění, například naším dalším oblíbeným produktem v řadě: WHAMISA BIO Čisticím pěnovým krémem.

WHAMISA BIO Tonikum DEEP RICH

Tonikum DEEP RICH je doslova multifunkční produkt pro péči o pleť. Hydratuje, vyživuje, pomáhá vyrovnat pH pleti a podporuje funkci kožní bariéry. Díky glukonolaktonu navíc působí proti vzniku vrásek a aktivuje tvorbu elastinu a kolagenu. Nejvíce Tonikum Deep Rich ocení lidé se suchou pletí, ale i pokožkou citlivou či problematickou. 

WHAMISA FRESH Sérum z opuncie

Geniální hydratace, která proniká až do dermis, kam se žádný krém nedostane! Liftingové sérum v sobě koncentruje sílu čisté přírodní opuncie. Díky tomu má neuvěřitelný hydratační a vypínací efekt, který vydrží až 72 hodin od aplikace!

Pure District PERPETUUM - NOVINKA ROKU 2022

Dlouho jsme hledali krém na vrásky, který by nevytvářel jen okamžitý efekt, ale trvale pleť nutil k omlazování. A protože jsme takový na trhu nenašli, museli jsme si jej vymyslet sami. A tak vznikla naše úžasná novinka - jedinečné samoomlazující sérum, které umí účinně bojovat s vráskami. PERPETUUM nejen že dodává pleti kolagen, ale také pleť stimuluje k produkci vlastního. Už jste vyzkoušeli jeho úžasný efekt samoomlazování?

WHAMISA BB krém Natural Beige

BB krém s ochranným faktorem ve formě pudřenky je praktický, skvěle kryje a chrání před UVA i UVB zářením. Navíc obsahuje adenosin, proto má anti-aging účinky. Po aplikaci je pleť svěží, zářivá a působí přirozeně. 

WHAMISA FRESH liftingový sprej

Naprostý MUST HAVE do každé kabelky. Boostuje produkci elastinu, zpomaluje úbytek kolagenu, pleť vypíná a sjednocuje. Jako bonus navíc - krásně voní! Osvědčené použití kdykoliv během dne, vhodný i na make-up.

A třešnička na závěr: Nutraceuticals PURE SLIMM - NOVINKA ROKU 2022

Ať už potřebujete zhubnout více kil, anebo si chcete jen udržet svou váhu, PURE SLIMM je bezpečná forma k dosažení všech vašich cílů. Nutraceuticals PURE SLIMM je revoluční doplněk stravy s klinicky prokázanými účinky. Produkt obsahuje přírodní složky, které podporují metabolismus, spalování tuků a detoxikaci. Recenze našich zákazníků mluví za vše.