Recenze KOMBE a KOMBE ROYAL

Recenze KOMBE a KOMBE ROYAL

10.11.2021 | Sdílet na FB

Mgr. Branislav Fulier z lékárny Jaromírova
Pro mě, jako nezávislého lékárníka (pozn. lékárna nepatří žádnému řetězci), je na prvním místě kvalita přípravků, které nabízím. Pacienti se často ptají na něco přírodního na povzbuzení, co skutečně funguje. Všeobecná zkušenost ale je, že volně prodejné přípravky nefungují, nebo fungují krátkodobě. Není se čemu divit, česká legislativa povoluje prodej výživových doplňků, které jsou testované jen na zdravotní nezávadnost. Naopak nejsou testované na obsah účinných látek. Účinek ženšenu v KOMBE je zároveň podložený i rozsáhlými klinickými studiemi, které vám většina výrobců „různých zázračných preparátů“ nedokáže doložit. Účinek KOMBE potvrzuje i zkušenost mých klientů, kteří se pro něj opakovaně vracejí. Lékárna Jaromírova, Jaromírova 484/37, Praha 2, Lékárna Písnická, Libušská 126/319, Praha 4

Kateřina H., fitness trenérka, Zbraslav
Díky KOMBE nejsem nemocná a můžu sportovat i v době viróz a chřipek. Doporučuji ho pít i svým klientům před tréninkem. KOMBE totiž zlepšuje spalování tuků a metabolismus. Podáváme tak lepší výkony a zároveň se i více potíme. Pečuji o své klienty v oblasti kondiční přípravy, rehabilitace, psychologie, výživy i osobního rozvoje. Do této skladby KOMBE přesně zapadá a co víc – moc mi chutná. Je to náš každodenní rituál.

Jarmila P., důchodkyně, Písek
Čaj KOMBE piji pravidelně již několik let. Díky němu se cítím vitálněji, mám více energie, lépe se mi spí a celkově jsem taková příjemně naladěná. Navíc je jeho příprava naprosto jednoduchá. Nic nemusím louhovat, jednoduše nasypu granulát, zaliji teplou vodou, zamíchám a piju. V životě jsem vyzkoušela opravdu hodně doplňků stravy, ale ženšenu již zůstanu věrná. Jo, a víte, co mi přijde nejlepší? Mám méně vrásek. A to se v mém věku opravdu počítá!

Marta M., moderátorka, Praha
Mám velmi exponované povolání. Zvláště v zimních měsících je to nejhorší. Hodně práce, málo spánku, období viróz a velká koncentrace osob na jednom místě. Pravidelně každý rok jsem byla nemocná. Ale od té doby, co pravidelně piji KOMBE, se mi všechny infekce „vyhly“. Já jsem nadšená. Již několik let!

Josef G., správce majetku, Litomyšl
KOMBE na první pokus velké překvapení. Chuť lahodná a ničím neruší. Po třech měsících pravidelného užívání mi kontrola na diabetologii potvrdila sníženou hladinu cukru v krvi.

Michal S., manažer, Benešov
Manželka před časem přinesla domu krabici KOMBE ROYAL. No upřímně, byl jsem skeptický. Nemám rád doplňky stravy. No, zkrátím to. Cítím se jako mladík a naše večery jsou častěji společné.

Líba D., podnikatelka, Praha
KOMBE ROYAL mi velmi pomohlo při nákaze covidem. Neměla jsem úplně snadný průběh. Dokonce jsem byla hospitalizována v nemocnici. Troufám si ale tvrdit, že díky KOMBE ROYAL nebyl můj průběh kritický. Dvouměsíční kůra mi významně urychlila rekonvalescenci. A i dnes, když se cítím unavená mě okamžitě postaví na nohy. Jeho účinky jsou zázračné.

Viera J., farmaceutka, Ústí nad Labem
Procházím obdobím menopauzy a nejsem zastáncem hormonální léčby. To je dost nepříznivá kombinace. Ženy, které tímto obdobím prošly, mi budou rozumět. Přestože mám docela velký přehled o doplňcích stravy, žádný mi nepomohl. A i u KOMBE ROYAL jsem byla ze začátku skeptická, protože produkt není nejlevnější. Až po přečtení klinické studie jsem se rozhodla pro tříměsíční kůru. Výsledky jsou ohromující. Zbavila jsem se návalů, nespavosti i celkové fyzické a psychické nepohody.