Termální voda z Repole: pramen krásy ukrytý ve FRAIS MONDE

Termální voda z Repole: pramen krásy ukrytý ve FRAIS MONDE

01.06.2023 | Sdílet na FB
Termální voda Repole bývá označovaná za elixír věčného mládí. Její čistou sílu můžete nově vyzkoušet v dekorativní biotermální kosmetice italské značky FRAIS MONDE.

Termální sirná voda z Repole pramení v jižní Itálii. Panensky čistá příroda v údolí řeky Neto, půda bohatá na minerály a středomořské podnebí - to vše ovlivnilo složení zdejšího pramene, jehož lázeňské využití sahá až do dob antických.

Sirná voda Repole se získává z hloubky 200 metrů a její unikátní kompozice prvků je ideální pro dermatologické a kosmetické účely. Kromě síry, která je velmi důležitým prvkem pro strukturu naší pokožky, je termální voda obohacena o sulfáty, sulfidy, sodík, draslík, hořčík, vápník, železo, uhličitany, křemičitany a chlorid. Každý z těchto prvků přináší pleti další benefity od funkce čištění přes výživu až po detoxikaci, regeneraci a ochranu pokožky.

Jak termální minerální soli prospívají pokožce?

Sirná voda Repole působí regeneračně a posiluje soudržnost pokožky. Termální voda navíc umí aktivovat pokožku tak, aby došlo k její harmonizaci. To zjednodušeně znamená, že mastné pleti pomáhá regulovat množství mazu, a na druhé straně pleť suchou podporuje v obnově propojení keratinových vazeb. Proto je kosmetika s obsahem sirné vody vhodná pro všechny typy pleti, včetně citlivé a problematické.

FRAIS MONDE: Inovativní biotermální kosmetika

A právě minerální soli z vody Repole jsou základem výrobků značky FRAIS MONDE, kterou najdete nově i v PURE DISTRICT. FRAIS MONDE je biotermální kosmetika, jejíž historie sahá až do 19. století a stojí již na pěti generacích farmaceutů. Fascinace přírodními dary se tak spojila s vášní pro výzkum a inovaci.

Vybrali jsme pro vás různé kousky z dekorativní kosmetiky: několik druhů očních stínů, tvářenek, kompaktních pudrů, řasenka anebo rtěnky. To vše v přírodní kvalitě s obsahem již zmiňované termální vody, ale také přírodních extraktů a olejů, inspirovaných přírodou italské Kalábrie.