Tip na ranní a večerní rutinu pro problematickou pleť

Tip na ranní a večerní rutinu pro problematickou pleť

30.07.2024 | Sdílet na FB
Máte mastnou nebo problematickou pleť a hledáte účinné řešení? Vyzkoušejte produkty DR.ESTHÉ, které poskytují komplexní péči o pleť a snadno je začleníte do Vaší každodenní rutiny. S důrazem na kvalitní ingredience a specifické potřeby mastné a problematické pleti, tyto produkty zaručí, že Vaše pleť bude zdravá, hydratovaná a zářivá, jako nikdy předtím. A především bez nedokonalostí!

Večerní rutina pro problematickou pleť

1. Odličování a čištění

Večer začněte důkladným odstraněním make-upu a nečistot. Odličujte se dvoufázově, tedy prvně olejem a poté dočistěte pěnou. Třikrát týdně použijte k dočištění DR.ESTHÉ Enzymatický peeling pro problematickou pleť k hloubkovému čištění pórů. Peeling nepoškozuje kožní bariéru, je velmi jemný a příjemný na aplikaci, nevysušuje ale naopak má hydratační účinek. Do dlaně si nasypte prášek o velikosti zarovnané kávové lžičky a přidejte trochu vody. Rozpěňte. Vytvoří se Vám mikro-bublinky. Poté jemně vmasírujte do pleti a opláchněte vlažnou vodou.

2. DR.ESTHÉ - DVOUFÁZOVÁ PÉČE PRO MASTNOU A PROBLEMATICKOU PLEŤ

1. fáze: AC roztok: Po dvoufázovém vyčištění pleti naneste roztok přímo na problematické oblasti pomocí čistých konečků prstů nebo vatového tamponu a jemně vklepejte do pokožky, aby se ošetřily nedokonalosti a pupínky. Používejte ráno i večer dle potřeby.

2. fáze: A2 tonikum: Po použití AC roztoku naneste vhodné množství na celý obličej nebo na problematické oblasti pomocí vatového tamponu nebo prstů a počkejte na vstřebání. Používejte denně ráno i večer.

3. Sérum

Aplikujte větší množství DR.ESTHÉ Hydratačního séra pro problematickou pleť. Díky pravidelnému používání dochází k rovnováze mezi hydratací a produkcí kožního mazu, tzn. dochází k úbytku tvorby nových pupínků.

4. Noční krém

Zakončete svou večerní rutinu nočním krémem, který uzamkne hydrataci a podpoří regeneraci pleti během spánku. Můžete použít například CODEX KRÉM NA MASTNOU A SMÍŠENOU PLEŤ. Zmatňuje nežádoucí lesk s vyhlazuje nerovnosti.

Ranní rutina pro problematickou pleť

Ranní rutina pro problematickou a mastnou pleť bude téměř stejná, jako ta večerní. Nepodceňujte ranní čištění pleti, určitě využijte opět DR.ESTHÉ Enzymatický peeling pro problematickou pleť. Peeling je velice jemný a nepoškozuje kožní bariéru, ale i tak ho nepoužívejte více než 3x týdně.

Stejně tak jako večer, i ráno Vám prospěje DR.ESTHÉ - dvoufázová péče pro mastnou a problematickou pleť především pokud máte nedokonalosti a mastnou pleť. Pro ideální výsledky používejte pravidelně každý den.

Poté aplikujte DR.ESTHÉ Hydratační sérum pro problematickou pleť. Kromě hloubkové hydratace zároveň exfoliuje pokožku na jejím povrchu a zanechávají ji jemnou, hladkou a bez nežádoucího lesku. Sérum jemně naneste na celý obličej pomocí konečků prstů. Nechte vstřebat.

Nakonec nezapomeňte na ochranu proti slunci! Použijte lehký krém s SPF, aby Vaše pleť byla chráněna před škodlivými UV paprsky. Můžete použít například INCIA PŘÍRODNÍ MINERÁLNÍ OPALOVACÍ KRÉM NA OBLIČEJ SPF 50+ nebo THIS WAY ROZJASŇUJÍCÍ OPAL. KRÉM NA OBLIČEJ SPF35+

A hlavně nezapomeňte, že v konzistenci je síla! Buďte opravdu pečliví a nevynechávejte žádný z těchto kroků, pokud si chcete konečně užívat zdravou a zářivou pleť!