ZÁKLADEM DLOUHOVĚKOSTI je vyvážený imunitní systém

ZÁKLADEM DLOUHOVĚKOSTI je vyvážený imunitní systém

29.04.2021 | Sdílet na FB
Všichni jsme pod neustálým stresem, tichým a velmi zákeřným nepřítelem, jenž působí negativně na imunitní systém. Ten přestává fungovat a dostává se do nerovnováhy. Je prokázáno, že stres je hlavní příčinou různých onemocnění. Například zvyšuje riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění až o 50 %. Z klinických výzkumů dokonce vyplývá, že až 75 % případů onkologických onemocnění je přímo nebo nepřímo spojováno s nadměrným stresem.

Základem vyvážené imunity jsou Th1 a Th2 buňky v rovnováze. Co to znamená?

Možná názvy buněk slyšíte poprvé, ale jsou pro správné fungování těla zásadní a každá z nich má svou speciální funkci. Pro lepší představu o nich můžeme mluvit jako o sourozencích, kteří se přetahují o vaši pozornost. Pokud je Th1 systém nabuzený, utlumuje aktivitu systému Th2 a naopak. Organismy vystavené dlouhodobému stresu mají Th1/Th2 systém v nerovnováze.

Pokud je Th1 systém „aktivnější“, dochází ke vzniku autoimunitních onemocnění, glutenové intolerance nebo k nedostatku vitaminu D. Na druhé straně alergické stavy, rakovina, astma, atopický ekzém a další jsou spojovány se zvýšenou činností systému Th2. A to je důvod, proč tyto systémy buněk musí být v rovnováze.

Adaptogeny jsou látky přírodního původu, které jsou schopny bojovat se stresem a odolávat mu. Pomáhá ladit naše tělo do normálních fyziologických hladin a vracet imunitní systém do rovnováhy. Korejský ženšen je nejprostudovanější bylina na světě a nejúčinnější adaptogen. Obsahuje na 180 účinných látek.

Korejský ženšen pomáhá přirozeně vyvážit imunitní systém, který poté funguje správně, a tím nás chrání. V České i Slovenské republice je KOMBE jediný dostupný rostlinný přípravek obsahující unikátní kombinaci adaptogenů korejského ženšenu a jujuby.

UŽ CHÁPETE? IMUNITU JE DŮLEŽITÉ VYVAŽOVAT, NIKOLIV POSILOVAT.

KOMBE je nadávkováno tak, že ho můžete užívat dlouhodobě. KOMBE je chráněno ochrannou známkou pro evropský trh. KOMBE znamená v korejštině „na zdraví“.

KOMBE je k dostání také v baleních po 20 ks, 50 ks a 100 ks sáčků. Nebo v ECO balení po 222111 a 10 dávkách s přibalenou odměrkou. KOMBE ROYAL je k dostání po 1030 sáčcích.