Co si počít s pigmentovými skvrnami? Na ty je tu MELABAN!

Co si počít s pigmentovými skvrnami? Na ty je tu MELABAN!

19.01.2024 | Sdílet na FB
MELABAN je zpět! Tento unikátní bojovník proti pigmentovým skvrnám má nové balení, ale uvnitř zůstává stále stejný - nabitý látkami s osvědčenými a klinicky prokázanými účinky. Zastavte tvorbu pigmentových skvrn právě teď!

Patentovaný bojovník proti pigmentovým skvrnám

Má vaše pokožka sklon k tvorbě pigmentových skvrn? Na trhu existuje nepřeberné množství krémů slibující vybělení pigmentových skvrn, žádný z nich ale neřeší problém komplexně. My jsme ale mezi nimi objevili opravdový poklad - jmenuje se MELABAN a je to formule jedna v boji proti hyperpigmentaci.

Proč právě MELABAN? Protože dokáže bojovat s pigmentovými skvrnami ve všech fázích jejich vzniku. To znamená, že nejen že redukuje stávající pigmentové skvrny, ale pomáhá také předcházet jejich vzniku. Složení MELABANU je totiž nabité 5 patentovanými látkami, které se dokáží dostat hluboko až do nejspodnějších vrstev pokožky. Hned vám tyto látky představíme:

  • Niacinamid zastavuje uvolňování melaninu (pigmentu) do keratinocytů (buňky pokožky).
  • Kyselina tranexamová zesvětluje pigmentové skvrny, které již máte.
  • Glutathion zpomaluje tvorbu barviva, čímž působí depigmentačně. Dále bezpečně a účinně vyběluje skvrny a díky antioxidačním vlastnostem celkově zlepšuje pleť.
  • Alpha-Melight™ je patentovaná látka, která blokuje vznik nových pigmentových skvrn.
  • COS-VCE je speciálně upravený vitamin C, který jako jediný dokáže proniknout až k dermis a působí hned několika mechanismy účinku. Zesvětluje a rozjasňuje sluncem poškozenou pokožku i pokožku mdlou s pigmentovými skvrnami. Navíc zabraňuje vzniku nových skvrn a přímo komunikuje s buňkami zodpovědnými za produkci kolagenu. Vitamin C je zde speciálně upravený, protože ve své klasické podobě není pokožkou vstřebatelný a je vysoce nestabilní.

Jak předcházet hyperpigmentaci?

MELABAN tak můžete používat nejen když se nějaká ta pigmentová skvrna objeví. Je skvělý i jako preventivní nástroj, což jsme si ověřili na vlastní kůži! 

Jak MELABAN používat? Můžete jej nanést lokálně jen tam, kdy se potřebujete nevzhledných skvrn zbavit. V takovém případě použijte ještě na závěr pleťový krém, na který jste zvyklí. MELABAN ale můžete používat pravidelně místo krému, a to ráno a večer jako poslední krok v péči o pleť.

Na hyperpigmentaci je skvělá také hrušková řada od Whamisy, kterou můžete do své péče také začlenit. Kromě správného krému navíc volte i tu nejlepší ochranu před sluníčkem. Třeba v podobě BB krému s SPF faktorem, či opalovací krém. Protože právě nedostatečná ochrana před UVA a UVB zářením nejčastěji stojí za tvorbou pigmentových skvrn.

Více o původu pigmentových skvrn a prevencí před nimi se dočtete zde. Nebo si pusťte náš podcast.