Novinka: KOMBE SHOT se sílou ženšenu i zázvoru

Novinka: KOMBE SHOT se sílou ženšenu i zázvoru

14.11.2023 | Sdílet na FB
Představujeme vám nového člena naší KOMBE rodiny! Vedle klasického KOMBE najdete korejský ženšen i v našem smoothie pro dospělé, mandlovém krému, džemu a nově i v shotu. KOMBE shot je skvělý nakopávač, booster imunity a fantastický refresh!

Představujeme vám KOMBE SHOT!

Naše KOMBE rodina se neustále rozrůstá. V minulém roce se zrodilo KOMBE smoothie, letos je to kromě mandlového krémudžemů hlavně KOMBE shot.

KOMBE shot v sobě snoubí sílu korejského červeného ženšenu, zázvoru a citrónů, jejichž synergie pomáhá udržovat vaši vitalitu a energii. A hlavně skvěle chutná!

Jaký je rozdíl mezi KOMBE SHOTEM a KOMBE SMOOTHIE?

KOMBE smoothie jsme vám již představovali. Je ideální volbou, když potřebujete rychle zahnat hlad, ať už zrovna jedete autem, anebo jste v běhu celý den a zkrátka nemáte zrovna čas. KOMBE smoothie skvěle chutná, a kromě toho také pochází ze zdravých surovin bez přidaného cukru. Najdete v něm kombinaci manga, pomeranče, mandarinky, banánu a ananasu.

KOMBE shot je nápoj, který se vám vejde i do kabelky. Je rychlým nakopávačem, když to zrovna potřebujete. Proč je KOMBE shot dobrým povzbuzovačem? Protože v sobě snoubí sílu dvou kořenů - zázvoru a bezkonkurenčního korejského ženšenu. Typická štiplavá chuť zázvoru je krásně zjemněná jablečnou šťávou. Kombinace jablka, citronu, zázvoru a ženšenu vám dopřeje refresh, který během dne určitě oceníte.

Na žízeň SHOT, na hlad SMOOTHIE!

Chuť obojího vás určitě osloví, ale jak to celé zkombinovat? Tak třeba takhle: My v PURE ráno začínáme klasickým KOMBE čajem, na svačinku si dáme smoothie a odpoledne se nakopáváme shotem dle potřeby!

A ještě jednodušeji: KOMBE smoothie si dejte na hlad, KOMBE shot když se přihlásí žízeň.

KOMBE SHOT je rozhodně naše nová závislost. Už jste ho ochutnali?