Detoxikace pleti: Jak detoxikovat pleť pomocí korejských produktů

Detoxikace pleti: Jak detoxikovat pleť pomocí korejských produktů

01.10.2024 | Sdílet na FB
Toužíte po zdravé a zářivé pleti? Máte po zimě pleť mdlou a unavenou a zasloužila by si pořádnou regeneraci? Nebo jste se rozhodli chemickou a konvenční kosmetiku pověsit na hřebík a chystáte se používat přírodní produkty? Budete potřebovat pořádnou očistu!

Detoxikace pleti je klíčem k odstranění nečistot, toxinů a obnově přirozené ochranné bariéry Vaší pokožky. Korejská kosmetika, známá svou efektivitou a inovativními složkami, nabízí skvělé možnosti, jak detoxikovat pleť. Navíc dokáží před toxiny a volnými radikály (jako je znečištění ovzduší nebo UV paprsky) chránit. Pojďme se podívat na osvědčené postupy a produkty, které vám pomohou dosáhnout požadovaného výsledku.

1. Dvoufázové čištění pleti

Prvním krokem k detoxikaci je důkladné čištění pleti. Dvoufázové odlíčení je efektivní metoda čištění pleti, která využívá dvě různé fáze – obecně rozdělovanou na olejovou a vodní. Tato metoda zajišťuje důkladné a šetrné odlíčení, zanechávající pleť čistou, hydratovanou a připravenou na další kroky péče.

● Na první fázi odlíčení použijte WHAMISA BIO ODLIČOVACÍ OLEJ který jemně, ale účinně odstraňuje make-up, maz a nečistoty a do hloubky čistí póry.

Druhý krok dočistí pleť a odstraní zbytky oleje. K tomu jsou vhodné pěny, gely nebo čistící krémy, např. WHAMISA BIO ČISTÍCÍ PĚNOVÝ GEL nebo WHAMISA BIO ČISTÍCÍ PĚNOVÝ KRÉM. Místo vody obsahují aloe vera, které podporuje detoxikaci a nejen čistí, ale i hydratuje.

2. Použití exfoliantu

Exfoliace pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky a umožňuje lepší vstřebávání následných produktů. Korejské peelingy a exfolianty často obsahují přírodní enzymy a jemné abrazivní částice.

FORTUNA DUÁLNÍ ČISTÍCÍ PEELINGOVÝ OLEJ je kombinací mechanického a enzymatického peelingu a šetrně tak odstraňuje odumřelé buňky. Pokud máte rozšířené póry, sáhněte po PEEELINGOVÝCH TAMPÓNKÁCH. 

3. Aplikace tonika

Tonika připravují pleť na následnou péči, vyrovnávají její pH a dodávají jí první dávku hydratace.

WHAMISA BIO TONIKUM DEEP RICH pro suchou a zralou pleť je v podstatě sérum, které Vás dokonale zhydratuje a pleť dostane impuls k přirozené regeneraci a tvorbě nových buněk.

4. Hydratační sérum a esence

Séra a esence jsou koncentrované produkty, které dodávají pleti intenzivní výživu a hydrataci.

WHAMISA MAGIC SÉRUM s rozjasňujícím efektem: Obsahuje kaktusový pektin a sliz, které udržují pleť dlouhodobě hydratovanou a zářivou.

5. Výživné krémy a masky

Krémy a masky dodávají pleti potřebnou výživu a podporují regeneraci. Korejské masky často obsahují silné přírodní složky, které pleť detoxikují a vyživují.

WHAMISA BIO ANTI-AGING PLEŤOVÝ VÝŽIVNÝ KRÉM: Obsahuje extrakt ze zelené řasy lazuchy, která má silné anti-aging vlastnosti a intenzivně hydratuje a detoxikuje pleť.

MASKA KELP - je maska vyříznutá přímo z mořské řasy, má skvělou schopnost detoxikovat pleť a působí proti vráskám.

VYZKOUŠEJTE MASKY OD FORTUNY - jsou zaměřené na specifické problémy, jsou certifikované jako duální fuknkční kosmetika, to znamená, že jsou proti vráskám a současně rozzáří Vaši pleť.

Pokud nevíte, jakou masku vybrat, přečtěte si náš článek o maskách.

Těchto pět kroků Vám účinně oživí a detoxikují Vaši pleť. Díky detoxikaci bude Vaše pleť zase zářit v plné síle!