Pleťové masky – první pomoc nebo pravidelný rituál

Pleťové masky – první pomoc nebo pravidelný rituál

03.10.2024 | Sdílet na FB
Pleť si denně žádá péči – hydrataci, zpevnění, rozjasnění.. S tolika požadavky je potřeba najít si spolehlivé pomocníky. A právě tady přicházejí na řadu pleťové masky! Můžete je použít jako rychlou první pomoc nebo si z nich udělat pravidelný rituál pro dlouhodobě krásnou pleť.

Pleťové masky jsou jedním z nejlepších způsobů, jak dodat své pleti okamžitou péči. My v PURE masky používáme opavdu pravidelně nejméně dvakrát týdně. Pokud chcete pleť udržet šťavnatou a podpořit vyhlazení vrásek, zařaďte masky do své rutiny. V Pure District najdete širokou nabídku pleťových masek, které splní vaše konkrétní potřeby.

Jak na výběr pleťové masky?

Experimentujte a zkoušejte! Každá pleť je jiná, a co funguje u jedné osoby, nemusí vyhovovat druhé. Naštěstí si můžete pořídit masky i po jednotlivých kusech a najít si tak tu pravou. Masky ale můžete i střídat! A to je jejich výhoda.

Fortuna masky: Multifunkční pomocník

Masky značky Fortuna jsou vhodné pro všechny typy pleti a nabízí širokou škálu řešení – od hydratace po vyhlazení vrásek. Jsou certifikované jako duální funkční kosmetika, což znamená, že účinně bojují proti vráskám, zatímco pleť rozjasňují. Pokud Vás trápí hyperpigmentace, sáhněte po ženšenové variantě. Pro regeneraci zase zvolte propolisovou masku. Pokud chcete podpořit elasticitu pleti, vyberte si masku s mořským kolagenem. Pro vyhlazení a zklidnění pleti je výborná maska s pupečníkem asijským.

Masky Nine Tales: Technologie exosomů

Pokud hledáte něco extra účinného, vyzkoušejte masky Nine Tales. Jsou perfektní pro rychlé rozzáření a vypnutí pleti. Díky inovativní exosomové technologii pronikají účinné látky hluboko do pleti a aktivují tak regeneraci buněk. V nabídce máme dvě jejich masky a jsou to v současné době ty nejlepší masky na trhu. Jejich revitalizující a omlazující maska s 42 gramy koncentrovaného krému doslova hýčká Vaši pleť. Výsledky jsou viditelné už po prvním použití. Druhá maska je hluboce hydratující a i zde platí, že výsledek poznáte na pleti okamžitě – pleť bude rozjasněná a hydratovaná. Další výhodou těchto masek je, že jsou prodloužené i na krk a obsahují opravdnu velkou dávku účinných látek, které si po odstranění masky můžete vetřít do pokožky obličeje, krku i dekoltu. 

Masky CHOBS: Skvělý poměr cena/výkon

Pokud hledáte kvalitní masku a neočekáváte od ní úplné zázraky, sáhněte po maskách Chobs. Jsou funční a za tu cenu jde o opravdu nejlepší masky poměr kvalita - cena - výkon. Jejich masky jsou vhodné pro všechny typy pleti, jsou veganské, halal a obsahují jen přírodní funkční ingredience. Mají nejpřísnější certifikát bio kvality - Cosmos natural. V nabídce máme šest druhů - maska s výtažky z rýže, stahující póry, sjednocující s výtažky z růže, kolagenovou na vrásky a váčky pod očima, obnovující a uklidňující s výtažky ze zeleného čaje. Na unavenou pleť použijte masku s aloe vera a na mastnou a problematickou pleť masku s výtažky z citronu. 

Masky Dr. Althea: Bylinkové masky ideální pro relaxaci a zklidnění pleti

Tyto masky jsou určené na vaše chvíle relaxace a pohody. Jsou plné bylinných extraktů, které mají za úkol regenerovat a zklidňovat pleť. Jsou vyrobené z nanovláken, jsou tak jemné a na pleti velmi příjemné. Vyzkoušejte hydratační masku bylinnou terapii nebo regenerační masku mořská koupel. Skvěle fungují dohromady, doporučujeme je tedy střídat.

  

WHAMISA Kelp Mask

Je unikátní anti-aging maska vyříznutá přímo z mořské řasy. Intenzivně omlazuje, zpěvňuje a je skvělá na povadlou a mdlou pleť. Je přímo napěchovaná mořskými bioaktivními molekulami a je vhodné ji zařadit pravidelně do vaší rutiny. 

Malý tip na závěr: Masky jsou skvělým dárkem i pro vaše muže – péče o pleť není jen ženská záležitost.

Takže, kterou masku vyzkoušíte jako první?