Jak jsou Vlny propojené s produkty z Pure District?

Jak jsou Vlny propojené s produkty z Pure District?

01.08.2024 | Sdílet na FB
Film Vlny režiséra Jiřího Mádla přináší dramatický příběh zasazený do bouřlivých 60. let, kdy rádio znělo rock-and-rollem a studentské revolty měnily svět. Hlavní hrdina se ocitá v prestižní redakci Československého rozhlasu, kde čelí nebezpečnému souboji s tajnými službami. Inspirace skutečnými událostmi a odhodlání novinářů přinášet pravdu za každou cenu tvoří jádro tohoto napínavého špionážního thrilleru, který vás nenechá vydechnout. Film Vlny je nejen oslavou odvahy novinářů, ale také připomínkou důležitosti svobody slova. Je to příběh o boji za pravdu, ochraně rodiny a odvaze postavit se proti přesile. Nechte se vtáhnout do děje a prožijte napínavé chvíle v prestižní redakci Československého rozhlasu spolu s produkty Pure District.

Pure District: Hrdý partner filmu Vlny

Jsme nadšeni, že Pure District je hrdým partnerem tohoto významného filmového díla. Během natáčení byly naše produkty nezbytnou součástí péče o pleť herců a štábu. Aby herci vypadali vždy dokonale a svěže, používali se různé druhy našich pleťových masek - Rozjasňující maska fruitsDeep rich fofrmaska od korejské značky WHAMISA. Především WHAMISA Tonikum Original a Tonikum deep rich byly hojně využívány pro jejich schopnost hluboce hydratovat a zklidňovat pleť, což bylo klíčové během dlouhých natáčecích dnů. Pro podporu tvořivosti a energie se užívalo Kombe a Kombe Royal s ženšenovým extraktem během dne. Pro rychlé nakopnutí a zahnání hladu byly k dispozici Kombe smoothies. A na konci dne se hodilo perfektní dvoufázové odlíčení s produkty WHAMISA Bio odličovací olej, Bio čistící pleťový krémBio čistící pěnový gel.

Proč jsme se rozhodli podpořit film Vlny?

Film Vlny rezonuje s hodnotami, které sdílíme i my v Pure District – odvaha, pravda a odhodlání překonávat překážky. Bylo pro nás důležité být součástí projektu, který nejen zaujme, ale také přináší důležité poselství o svobodě a integritě. Jsme pyšní, že naše produkty mohly přispět k tomu, aby herci a štáb měli ideální podmínky pro tvorbu a měli dostatek energie díky ženšenovému čaji Kombe a Kombe Royal.

Produkty Whamisa: Tajemství svěží pleti herců

Produkty Whamisa se postaraly o intenzivní hydrataci a svěžest všech herců. Tyto produkty byly během natáčení používány každý den a zajišťovaly, že herci vypadali vždy svěže a připraveně. Zajistili jsme, aby pleť byla vždy v perfektním stavu, což je nezbytné pro vysoké nároky filmového natáčení.

Film Vlny je nejen napínavým thrillerem, ale také hlubokým pohledem do nedávné historie, který ukazuje odvahu a odhodlání jedinců postavit se represivnímu systému. Pokud hledáte film, který Vás donutí se zamyslet, Vlny jsou tou správnou volbou. Nechte se inspirovat a užijte si příběh, který Vás vtáhne do minulosti a zároveň si vychutnejte třeba šálek našeho Kombe - ženšenového čaje.

Přečtěte si rozhovory s hvězdami filmu v našem článku: Za oponou filmu Vlny s Pure District

Další inspirativní článek o filmu Vlny najdete zde. Tentokrát Vám představíme hlavní postavy filmu Vlny.

Pořiďte si limitovaný šátek k filmu Vlny a noste svůj oblíbený příběh, který Vám bude připomínat odhodlání a dodávat sebevědomí, stále s sebou!