Jak si vybrat ten pravý parfém a proč zvolit YNEPSIE

Jak si vybrat ten pravý parfém a proč zvolit YNEPSIE

30.07.2024 | Sdílet na FB
Vybrat si ten pravý parfém může být někdy složitý úkol. Vůně je totiž velmi osobní záležitostí, která nejen dotváří náš styl, ale také odráží naši osobnost. S širokou nabídkou parfémů na trhu může být těžké se zorientovat. Pokud hledáte něco opravdu jedinečného, francouzská značka YNEPSIE nabízí parfémy, které si zamilujete. Pojďme se podívat, jak si nejlépe vybrat svůj parfém a proč by měly být parfémy YNEPSIE Vaší volbou číslo jedna.

3 tipy jak si vybrat parfém:

  • Poznejte své preference: Prvním krokem je uvědomit si, jaké vůně máte rádi. Upřednostňujete svěží citrusové, květinové, orientální nebo dřevité tóny? Přemýšlejte o tom, jaké parfémy jste používali v minulosti a jaké z nich Vám nejvíce vyhovovaly.
  • Čas a místo: Přemýšlejte o tom, kdy a kde budete parfém nosit. Lehké a svěží vůně jsou ideální pro denní nošení nebo do práce, zatímco intenzivnější a smyslnější parfémy se hodí na večerní příležitosti.
  • Zkoušejte různé vůně: Pokud máte možnost, navštivte nás v PURE DISTRICT v Praze 2 - Budečská 2. Rádi Vám poradíme na míru Vašim požadavkům. Také budete moci vyzkoušet několik vzorků a nechat vůni rozvinout na Vaší pokožce, protože každý parfém voní trochu jinak na různých lidech.

Rozdělení parfémů podle vůní

1. Citrusové vůně: Jsou svěží, energické a ideální pro jarní a letní dny. Obsahují tóny jako citron, bergamot, grapefruit nebo pomeranč.
YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY WATER LALA
YNEPSIE PARFÉM PRO MUŽE MAN'S ROOTS

2. Květinové vůně: Jsou jemné a romantické. Typické jsou růže, jasmín, lilie nebo pivoňka. Tyto vůně jsou často volbou pro ženy, které chtějí působit elegantně a vyzdvihnout svou ženskost.

YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY EDEN FLOWER
YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY FLUER DE LA CREME
YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY IRISISTIBLE


3. Orientální vůně: Jsou bohaté a smyslné. Obsahují ingredience jako vanilka, skořice, pačule a kadidlo. Jsou perfektní na večer a do chladnějšího počasí a pro speciální události.
YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY SACRILEGE

4. Dřevité vůně: Jsou teplé a zemité. Složky jako santalové dřevo, cedr nebo vetiver dodávají parfému hloubku a sofistikovanost.

YNEPSIE PARFÉM PRO ŽENY BENJOIN SOLAIRE
YNEPSIE PARFÉM PRO MUŽE AMBRE MAGNETIC
YNEPSIE PARFÉM PRO MUŽE SUMMER VETHIVER D'ETE
YNEPSIE PARFÉM PRO MUŽE SEA STORM

Na pomezí květinové a dřevité jsou vůně:

Naše doporučení: Na našich stránkách je u každého parfému podrobný popis dané vůně. Povolte uzdu své fantazii a zkuste se při výběru zasnít. Uvidíte, že jak poprvé vůni vyzkoušíte naostro, nebudete litovat.

Proč si vybrat YNEPSIE?

YNEPSIE nabízí něco, co běžné parfémy nemají - jedinečnost a umělecký přístup. Každý parfém je vytvořen uměleckými parfémáři, kteří kombinují tradiční francouzské know-how s moderními technikami a exkluzivními ingrediencemi. Výsledkem jsou niche parfémy, které nejsou jen vůněmi, ale zážitky a emoce.

Více o YNEPSIE si přečtěte na blogu v našem článku: YNEPSIE: KDE SE PARFÉMY POTKÁVAJÍ S UMĚNÍM

Vybrat si ten správný parfém je cesta k sebepoznání a sebelásce. Díky široké nabídce parfémů YNEPSIE a jejich uměleckému přístupu si můžete být jisti, že najdete vůni, která bude nejen ladit s Vaším stylem, ale také vyprávět Váš osobní příběh.