Jaká je korejská kosmetika WHAMISA? Přečtěte si recenze zákazníků!

Jaká je korejská kosmetika WHAMISA? Přečtěte si recenze zákazníků!

30.03.2023 | Sdílet na FB

Korejskou kosmetiku WHAMISA jsme si zamilovaly nejen my, ale i naši zákazníci. Tady jsou poslední recenze na korejskou kosmetiku WHAMISA a korejský ženšenový čaj KOMBE, které nám udělaly velkou radost, tak snad udělají i Vám. Recenze jsou uveřejněny se souhlasem zákazníků.

Dobrý den, po přečtení Vašeho článku v časopise Krásný rok a následně po objednání dvou produktů z Vašeho e-shopu, musím napsat, že jsem nadšená.
Nikdy jsem si nekupovala drahou a značkovou kosmetiku, doposud jsem neřešila vrásky a na kosmetiku chodím jednou za rok. Ale Vaše kosmetika mě nadchla...
Žaneta M.

Dobrý den milé dámy, chtěla bych vám pogratulovat k narozeninám, zároveň moc děkuji za Kombe :-) !
Kombe mi dokáže zlepšit náladu ve kteroukoliv denní dobu..už to těšení se na šálek Kombe, je příjemné..když mám po ruce Kombe, vím, že bude líp.. Ráno dokáže nastartovat, po obědě zmírní ospalost a duševní útlum a večer ještě zmobilizuje zbytky energie..Kombe piji několik měsíců pravidelně, pozoruji, že mnohem lépe bojuji s únavou (dříve šlo o vyčerpanost), jsem méně náchylná vůči infekcím, zlepšila se mi fyzická kondice a celkově se cítím spokojenější... Kombe už jsem doporučila některým lidem, se kterými trávím pracovní čas, kamarádkám i svým blízkým, takže si Kombe často vychutnávám ve společnosti příjemných, inspirativních a milých lidí..
Připíjím vám NA ZDRAVÍ, srdečně vám přeji ať se vám daří,
S pozdravem
Míša Š. 

Naprosto úžasná kosmetika, která funguje na první dobrou. U některých produktů je změna viditelná hned po prvním použití. Velice milý a profesionální přístup k zákazníkům - návštěva pohladí po duši. Budu se ráda vracet. Děkuji.
Alena P.


Dobrý den, Líbo a Lucie,
v úterý jsem si hned objednala odličovací olej s gelem (rovnou velké balení) a cestovní balení emulze na akné a tonikum Refresh. Ve středu (úžasná rychlost) po deváté hodině ráno mi přinesl mladík z PPL (mimochodem moc milý a sympatický) již balíček od vás. Byla jsem ohromně zvědavá, tak jsem ho rozbalila hned v práci, kam jsem si ho nechala poslat...  po otevření jsem byla úplně u vytržení, nejen, že celý balíček krásně voněl, ale moc mě potěšil dárek a kartička podepsaná Věrou…. přišlo mi to moc milé, takové domácí, osobní... že to někdo balil pro mne... Nemohla jsem se již dočkat až půjdu po páté hodině domů a vše vyzkouším. Musím říct, že nic příjemnějšího a účinnějšího jsem zatím nevyzkoušela.
A věřte, že kvůli mé problematické pleti od mládí (nyní 46 let) jsem toho vyzkoušela opravdu velké množství… Nádherná jemná vůně olejíčku, krásně se oplachuje a hlavně vše opravdu vyčistí. Gel také jemný a úžasný... na ručníku nebylo nic, žádné zbytky make-upu fakt čisto !!! Pleť je nádherně čistá a jemňoučká. Tonikum mi pleť ještě víc „zahladilo“ a v místě, kde se mi klubala „nedobrota“ jsem použila sérum na akné. Potom jsem si namazala obličej svým krémem. Měla jsem moc příjemný pocit. Ráno jsem byla u vytržení, protože začínající pupínky se vůbec nezvětšily, ba naopak se daly úspěšně na ústup a před přípravky Whamisa úplně „bledly‘“, ani póry „neměly pusu dokořán“ a byly v normě!! Ráno jsem použila opět vše kromě olejíčku, gel postačil... no a mohu vám říct, že se jsem se pak celý den těšila, až zase přijdu domů a večer se budu odličovat!! Že by má nová závislost?

Tímto vám chci složit hold a moc poděkovat, že jste objevily tuto úžasnou kosmetiku a nabídly ji i nám ostatním ženám a nic si nenechaly pro sebe. Těším se, až budu mít cestu do Prahy a zavítám do vašeho obchůdku. Třeba mi poradíte něco na pigmentové skvrny... Samozřejmě jsem již pro odličovací olej hlasovala a dnes provedu „osvětu“ Whamisa s kamarádkami na kávě. 

Ještě jednou děkuji a přeji vám moc úspěchů a mnoho spokojených zákaznic.

Simona B.

Dobrý den, ráda bych vám poděkovala za dva úžasné balíčky. V první řadě mě nadchla voňavá kartička, očichavala jsem ji minimálně týden :-). A dále samozřejmě výrobky. Svoji koupelnu jsem vyházela již před osmi lety,kdy se mi narodila první dcera. Dlouho jsem zajišťovala informace o tom, co je opravdu přírodní a která kosmetika se pouze tak tváří. Protože se věnuji masážím, přidávala jsem přírodní výrobky i do své praxe, zejména pak při masážích hlavy a obličeje, což mělo pozitivní ohlas. Udělala jsem si kurzy aromaterapie a začala si i něco málo míchat. Ráda ale zkouším nové věci a občas pročítám,co je v přírodním světě nového.
Na vašich stránkách mě zaujala hlavně průzračnost, popis a přesné složení produktů. Po první objednávce jsem měla chuť vyzkoušet ještě několik výrobků a už teď vím, že to není naposled. Přeci jen mi ještě něco chybí :-) Kosmetika je úžasná, jemná a přesto velmi účinná, výsledky jsou opravdu viditelné hned. Nevím, který výrobek vyzdvihnout, ale určitě mě nadchl toner, maska Kelp, šampon, peeling a vzorek očního krému. Ano,cena je vyšší,ale produkty stoji za to.
A Kombe? Přesně jak píšete po dvou šálcích nechci přestat :-)
Michaela G.

Skvělá komunikace, rychlost dodání objednávky a co nejvic kvalitní kosmetika!!! Děkuji a přeji další spokojené zákazníky.
Andrea S.

Těšíme se na Vaše e-maily! Lucka & Líba