Jaký je rozdíl mezi WHAMISA Odličovacími oleji?

Jaký je rozdíl mezi WHAMISA Odličovacími oleji?

04.10.2022 | Sdílet na FB
Slyšeli jste už o novém hydratačním oleji z oblíbené WHAMISA FRESH opunciové řady? Do této naší novinky jsme se zamilovali už na první dotek. Víte, v čem je jiný oproti klasickému WHAMISA odličovacímu oleji?

Oba odličovací oleje jsou skvělé a každý z nich má svá specifika. WHAMISA BIO Odličovací olej už znáte a určitě milujete jeho jemnou květinovou vůni a hloubkovou péči, se kterou čistí póry a odstraňuje i těžko odstranitelný make-up. Intenzivní výživa a přitom jemná péče odličovacího oleje nejlépe sedí normálnímu či suššímu typu pleti. Pocit vláčnosti na pleti přetrvává i po omytí vodou. 

Oproti tomu WHAMISA FRESH Odličovací olej ze semen opuncie je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho vůně je intenzivnější. Díky opuncii olej nejen že výborně odličuje (příjemnější je zejména na odlíčení očního okolí), ale také účinně hydratuje pokožku, posiluje kožní bariéru a aktivuje kolagen. Tuto skvělou vlastnost mají na svědomí triglyceridy, získané z kokosového oleje, které umí zamykat hydrataci uvnitř pleti. Aby toho nebylo málo, olej z opuncie obsahuje také jantarový prášek, který omlazuje pleť na buněčné úrovni a pomáhá rebalancovat pH pleti. Po odlíčení tak máte hedvábný pocit pokožky, která je hydratovaná bez mastného pocitu.

Jaký olejíček tedy zvolit?

Potřebujete důkladnou očistu, máte raději hustší konzistenci oleje, která pleť dokonale vyživí? Sáhněte po naší stálici, klasickém WHAMISA BIO Odličovacím oleji.

Chcete jednoduše odličovat oční okolí, výrazně podpořit hydrataci a udržet si hedvábný pocit pleti po celý den? Výbornou volbou pak bude WHAMISA FRESH Hydratační odličovací olej z opuncie. Vyzkoušejte a uvidíte sami. My nedáme dopustit ani na jeden z nich a střídáme je dle aktuální potřeby.

Tip na závěr: Nezapomeňte také, že se jedná se o první fázi čistění. Pro dočištění pleti doporučujeme v druhé fázi použít Čisticí pěnový gel nebo Čisticí pěnový krém.