Nápad na kávový drink se ženšenem přišel zcela přirozeně. V práci si totiž často do poobědového espressa sypeme sáček KOMBE. Pro ozvláštnění chuti, ale i pro to, aby nám kávový shot dodal více energie. Ženšen totiž zvyšuje účinky kofeinu.
Ovšem najít dokonalou synergii těchto dvou dominantních složek, to byl skutečný oříšek. Museli jsme nachutnat tisíce šálků, aby se náš Kaffé drink se ženšenem mohl zrodit. Ale už je tady, tak vám ho s chutí konečně představíme!
Když se spojí divokost andské vysočiny s korejskou tradicí
Perfektní match jsme našli u lyofilizované kávy z Ekvádoru, která obsahuje něžnou a lahodnou arabiku i silnou robustu. Díky tomu je její výsledná chuť krásně vyvážená. Ekvádor je zemí s největší biodiverzitou na kilometr čtvereční na světě, a tak i ekvádorská káva z andské vysočiny v sobě snoubí divokost a pestrost tamní přírody.
Kávomilci jistě ocení výraznou chuť kávy se střední kyselostí, která nese stopy nasládlého vína a svěžích citrusových plodů. A nemusí se bát ani její rozpustné formy. Káva prošla procesem lyofilizace, neboli vymrazováním, a proto si zachovává své skvělé účinky, vůni i chuť. Navíc následná příprava kávy je pak velmi jednoduchá - kávové krystalky stačí rozpustit ve vodě.
Kaffé drink spojuje tuto skvělou ekvádorskou kávu se sílou ženšenového extraktu. Poctivé suroviny z různých koutů světa se tak potkají třeba i ve vašem hrníčku.