Kolagen STRIPP: Fakta a mýty - Pravda o kolagenu

Kolagen STRIPP: Fakta a mýty - Pravda o kolagenu

15.08.2024 | Sdílet na FB
Mohlo by se zdát, že se s produkty s kolagenem doslova roztrhl pytel. S tím souvisí mnoho mýtů a nepravd, co o tomto doplňku stravy koluje. Rozhodně platí: není kolagen jako kolagen. Navíc ten náš, to je úplně jiná liga. Kolagen STRIPP je prostě KOLAGENIÁLNÍ!

Proč? To se dozvíte také v našem článku: STRIPP Kolagen: Otázky a odpovědi

Mýtus 1: Kolagen není potřeba doplňovat.

Fakt: Kolagen je základní složka, bílkovina a stavební kámen našeho těla. Od 26 let naše tělo každoročně ztrácí přibližně 1 % kolagenu. Po dosažení čtyřicítky už máme jen polovinu původní hladiny kolagenu. U žen po menopauze je tento pokles ještě rychlejší, což vede k výraznému a viditelnému stárnutí. Pokud chcete zpomalit proces stárnutí, doporučuje se začít užívat kolagen ideálně co nejdříve!

Mýtus 2: Stačí jíst vývary.

Fakt: Přestože potraviny jako kostní vývary obsahují kolagen, jejich účinnost není tak vysoká jako u specializovaných doplňků. Kolagenové proužky STRIPP jsou koncentrované a obsahují hydrolyzovaný mořský kolagen typu I, vitamin C, biotin, elastin a kyselinu hyaluronovou, což poskytuje komplexní péči. Navíc díky unikátní formě a způsobu použití - přes sliznici dutiny ústní - je účinost STRIPP kolagenu mnohonásobně vyšší!

Mýtus 3: Kolagen je dobrý jen na pleť.

Fakt: Kolagen je stavebním kamenem našeho těla, tvoří 30 % všech proteinů v lidském těle. Je nezbytný nejen pro krásnou pleť, vlasy a nehty, ale i pro zdravé klouby, kosti, šlachy a vazy. Kolagen STRIPP je komplexní doplněk, který podporuje celek. Každý organismus je jiný a každý ho automaticky dodá tam, kde je nejvíce potřeba. Až se naplní jeho zásoby, začne se dodávat i do ostatních tkání. Proto je důležité kolagen doplňovat dlouhodobě.

Mýtus 4: Kolagen nefunguje, protože se rozloží v žaludku.

Fakt: Je pravda, že spolknutý nebo vypitý kolagen ztrácí díky žaludečním šťávám svůj účinek, protože peptidické vazby, které spojují aminokyseliny bílkovin jsou velmi citlivé na kyselé prostředí. Proužky STRIPP se vstřebávají přímo přes sliznici dutiny ústní, čímž se vyhýbají degradaci v žaludku a střevech. Tento způsob aplikace zajišťuje až o 350 % vyšší vstřebatelnost ve srovnání s tradičními perorálními formami kolagenu, jako jsou nápoje nebo tabletky. To znamená, že vaše tělo využije každou dávku na maximum!

Mýtus 5: Kolagen je jen pro ženy.

Fakt: Kolagen je prospěšný pro všechny bez ohledu na pohlaví. Muži i ženy mohou těžit z jeho pozitivních účinků na zdraví kloubů, svalů a pokožky. Sportovci, starší lidé i ti, kdo se starají o svůj vzhled, ocení jeho benefity.

Mýtus 6: Čím více kolagenu v produktu, tím lépe.

Fakt: Studie ukazují, že perorální (pozřením) dávky kolagenu pod 1000 mg jsou neúčinné, zatímco dávky nad 2500 mg nepřinášejí významné výhody a akorát zbytečně zatěžují organismus. Kolagen v žaludku totiž vždy degraduje, takže jeho nadměrné množství nepřináší žádné benefity.

Kolagen STRIPP není jen další módní doplněk stravy. Je to klíčový prvek, který podporuje vitalitu a krásu zevnitř. Odhalení pravdy o kolagenu nám ukazuje, jak důležitý je pro naše tělo a proč bychom ho měli začlenit do naší každodenní péče. Nevěřte mýtům, věřte vědě a vyzkoušejte Collagen STRIPP!