PERPETUUM SÉRUM: revoluční anti-age péče nyní i pro tělo

PERPETUUM SÉRUM: revoluční anti-age péče nyní i pro tělo

21.06.2023 | Sdílet na FB
Naše PURE DISTRICT PERPETUUM rodina se rozrůstá! K našemu skvělému anti-age séru na obličej se přidává i anti-age sérum na tělo a ruce.

O svou pleť pečujeme pravidelně, ale co třeba dekolt a ruce? Právě ty totiž prozradí váš skutečný věk. Proto jsme vyvinuli nové PERPETUUM Sérum Hand and Body, které je druhým produktem z řady PERPETUUM.

Stejně tak jako PERPETUUM na pleť je i varianta pro tělo doslova nadupané účinnými látkami, které zastavují projevy stárnutí. V obou sérech je hlavní ingrediencí olej z růže tsubaki, o které se říká, že je „tajemstvím“ japonských gejš. Tento olej zvyšuje produkci kolagenu a zanechává kůži hydratovanou, elastickou, sjednocenou a s hedvábným pocitem.

Nové PERPETUUM na tělo bude milovat každá pokožka. Je totiž speciálně nakombinované tak, aby prospívalo mastné i suché kůži. Největším benefitem je pak jeho anti-aging funkce. PERPETUUM má ochrannou funkci, podporuje zpevnění kožní bariéry, zklidňuje podráždění, reparuje a dokonce i stimuluje tvorbu kolagenu

Bonusem navíc je jemná svěží květinová vůně, kterou si jistě také zamilujete. Jejím základem je santalové dřevo, ve středu budete cítit gardénii, hyacint, růži, jasmín a fialku. Vrcholem vůně je zelené jablko a kafr.