Přírodní WHAMISA Outdoor Spray: Rozlučte se s klíšťaty a komáry

Přírodní WHAMISA Outdoor Spray: Rozlučte se s klíšťaty a komáry

26.07.2023 | Sdílet na FB
Ještě než si stihnete rozložit deku na louce, jsou už u vás. Klíšťata a komáři jsou nepřátelé každého, kdo se chce vydat na výlet do přírody, nebo si užít klid na zahrádce. Dá se chránit bez chemie, šetrně k tělu i přírodě, a zároveň se účinně zbavit nezvaných hmyzích hostů, kteří za sebou zanechávají nepříjemné štípance a potenciálně přenáší nebezpečné nemoci? Whamisa přináší odpověď v podobě spreje do přírody.

Víte, jaké rostlině se přezdívá Noční dáma? Je to kladivník noční a říká se mu tak proto, že kvete v noci a intenzivně voní. A právě lístek kladivníku najdete v každém flakonu WHAMISA Outdoor spreje. Tento 100% přírodní sprej s krásnou exotickou vůní působí proti různým druhům hmyzu, komárům i klíšťatům. 

Kladivník ovšem není jedinou zajímavou ingrediencí, kterou v přírodním spreji do přírody najdete. Při aplikaci určitě ucítíte také jemnou vůni tea tree oil, jehož typické aroma také odpuzuje hmyz. Funkčnost umocňuje i kajeputovýkadidlovníkový olej.

WHAMISA Outdoor Spray obsahuje výtažky z jarvy lékařské, která je součástí tradiční korejské orientální medicíny. Celkem přírodní sprej od Whamisy obsahuje mix 15 účinných bylin.

Účinná alternativa proti chemickým repelentům

I běžné konvenční repelenty chrání před komáry a klíšťaty, ale co může naopak vyvolávat obavy, je jejich složení. Kromě syntetické parfemace, pěnidel, konzervačních látek a dalších chemických složek je tu hlavní účinná složka repelentu. Nejčastěji se setkáváme s látkou zvanou DEET (Diethyltoluamid), dříve používanou jako pesticid.  Stopy DEET navíc nacházíme i v životním prostředí. Naštěstí existují i přírodní alternativy repelentů a sprejů do přírody, jakou je právě i WHAMISA Outdoor sprej.

Outdoor Spray od WHAMISY nejen že působí proti nepříjemným škůdcům, ale také příjemně a neinvazivně voní a přitom krásně pečuje o pokožku. Nevysušuje a nezanechává na kůži nepříjemný film, jako je tomu u repelentů s chemickým složením. Je vhodný i pro citlivou  pleť, které na konvenční repelenty častěji negativně reagují. Oproti chemickým repelentům je tu ještě další výhoda - přírodní sprej od Whamisy můžete použít na tělo i obličej (na obličej nastříkáme střídmě a vyhneme se očím), ale také neničí oblečení - je vhodné na bavlnu, vlnu i nylon. A nakonec používáním přírodních repelentů a sprejů do přírody dbáme i o zdravé životní prostředí.