Proč milujeme fermentovanou Whamisu?

Proč milujeme fermentovanou Whamisu?

03.07.2024 | Sdílet na FB
Když se spojí příroda, věda, inovace a starobylé techniky předávané z generace na generaci, vznikne něco jedinečného a skutečně účinného. Právě proto milujeme produkty Whamisa. Pokud vám tahle odpověď nestačí a zajímá vás víc, určitě čtěte dál. Podíváme se pod pokličku fermentované Whamisy.

Co znamená fermentace v kosmetice?

Fermentace, proces, při kterém mikroorganismy jako bakterie nebo kvasinky rozkládají organické látky na jednodušší sloučeniny. Takto fermentované složky mají menší molekuly, což umožňuje účinným látkám proniknout hlouběji do pleti. Jednoduše řečeno, fermentace funguje jako klíč, který otevírá dveře do hloubky vaší pokožky, kam se běžné složky nedostanou. Představte si to jako rozdíl mezi zaléváním na povrchu zahrady a zavlažovacím systémem, který dostane vodu přímo ke kořenům.

 

3 hlavní výhody fermentace pro pleť

1. Intenzivní hydratace

Fermentace zlepšuje schopnost pleti udržet vlhkost. To znamená, že vaše pleť bude nejen hydratovaná, ale také jemná a pružná. Žádné suché šupinky, žádné napětí – jen dokonale hydratovaná pokožka.

2. Vyšší účinnost

Aktivní složky jsou díky fermentaci mnohem účinnější. Fermentace pomáhá rozkládat molekuly do menších částic, které jsou pro pleť lépe vstřebatelné. Výsledkem je intenzivnější účinek a lepší a rychlejší výsledky.

Kromě toho fermentace zvyšuje koncentraci prospěšných látek, jako jsou vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty. Díky tomu poskytuje lepší ochranu pokožky před volnými radikály a stárnutím.

3. Přirozená péče

Fermentované produkty jsou jemné a vhodné i pro citlivou pleť. Bez dráždivých chemikálií a umělých přísad a konzervantů – jen čistá, přírodní péče, která respektuje vaši pleť a její potřeby.

Naše zkušenost: Fermentované produkty mají velmi nízkou pravděpodobnost alergické nebo jinak dráždivé reakce! A proto jsou vhodné pro alergiky, přecitlivělou a citlivou pleť!

 

Jak probíhá fermentace u Whamisy?

Fermentace je pečlivě řízený proces, který zajišťuje maximální účinnost a čistotu produktů. U Whamisy je fermentace dvoufázová a celý proces probíhá v 8 krocích průměrně 307 hodin:

1. Přírodní složka

Používají se čisté přírodní složky jako voda, surová voda a organický cukr.

2. Vstup druhů Lactobacillus

Přidání specifických druhů Lactobacillus zahajuje fermentační proces.

3. První fermentace

Přírodní složky začínají procházet první fermentací, při které se uvolňují prospěšné látky.

4. Filtrace

Odstranění původního materiálu pomocí síťky zajišťuje čistotu produktu.

5. Vstup druhů Lactobacillus

Další přidání Lactobacillus pro ještě hlubší fermentaci.

6. Sekundární fermentace

Druhá fermentace zajišťuje maximální účinnost aktivních složek.

7. Sterilizace a filtrace

Odstranění zbytků surovin záparou zajišťuje čistý, bezpečný produkt.

8. Fermentační filtrační extrakt

Konečný produkt je připraven a obsahuje všechny prospěšné látky získané během fermentace.

Dobré vědět: Díky fermentaci se zvyšuje doba trvanlivosti od otevření produktu na osm měsíců.

Fermentace není jen trendem v moderní a anti-age kosmetice. Je to mnohem víc. Fermentovaná kosmetika WHAMISA je luxusní korejská kosmetika, která má patentovaný proces fermentace a neobsahuje vodu. Díky tomu je koncentrovanější a účinnější. Výsledky uvidíte prakticky IHNED! Má schopnost intenzivně hydratovat, zvyšovat účinnost účinných látek a nabízet jemnou, přírodní péči. Vaše pleť si zaslouží to nejlepší!