Korejská kosmetika WHAMISA je zpět! Nový design, lepší cena!

Korejská kosmetika WHAMISA je zpět! Nový design, lepší cena!

12.06.2024 | Sdílet na FB
To se převrátíte! A důvod? WHAMISA se stala globální značkou a leadrem ve fermentaci.

Díky obrovské poptávce se tak snížily náklady na výrobu. S tím souvisí i design! Je jednodušší, ucelenější a praktičtější. Přestože mají některé Vaše oblíbené produkty korejské kosmetiky Whamisa větší objem, cena se výrazně snížila. Již brzy se přesvědčíte! Postupně budeme přidávat další ikonické produkty. Nyní jsou opět skladem ty, které byly vyprodané. Složení zůstává stejné, jen produkty z řady FRESH jsou nově fermentovány.

Whamisa liftingové sérum z opuncie je o pětistovku levnější!

Sérum je celosvětově TOP produkt v boji proti vráskám.  Je výjimečné trojím hydratačním účinkem, který vydrží až 72 hodin po aplikaci. Tzn. že hydratuje nejen na povrchu pleti, ale „proleze“ až do dermis, kam se žádný krém nedostane. Stejnou geniální trojkombinaci zatím žádný jiný produkt na světě neumí. Složení zůstává stejné, jen se zfermentovalo.

Ikonické krémy mají praktičtější obal, který je skladnější a lépe se vejde do každé kosmetické taštičky.

Oční krém má stále velikost 30 ml a cenu k zbláznění! Stejně tak se změnilo MAGIC sérum.

Hydratační sprcha je MUST HAVE každé rodiny v létě! Ženy mají sprej v kabelce a díky němu jsou hvězdy každého setkání, stříkají s ním nakonec i všechny okolo. Ale pozor, i MUŽI ho milují. Ti naši na něj nedají dopustit při sportu. Tip: Ochlaďte si ho v parních dnech v ledničce.

POZOR, pozor! Hlášení pro všechny milovníky spreje z opuncie. Na skladě je posledních pár kousků a do konce léta již nebude!!! Tento sprej nejen osvěžuje, hydratuje, ale navíc liftinguje!

O nás

O NÁS

Když nám bylo dvacet, chtěly jsme být jenom hezké, ve třiceti pořád hezké, a s hrozící pětkou chceme být nejen hezké, ale i zdravé. Proto jsme si vymyslely koncept PURE.

Pure znamená nejen čistý, ale i ryzí, nezkažený, neznečištěný, nefalšovaný, přírodní… A tak vznikl PURE DISTRICT. Místo, kde chceme všechna ta výše zmíněná přídavná jména zachovat. Najdete nás v Budečské ulici 2, kousek od Náměstí Míru na pražských Vinohradech.

Do wellbeing concept store PURE DISTRICT si můžete zaskočit na šálek KOMBE, nakoupit, vyzvednout zásilku objednanou online a hlavně, otestovat všechny naše produkty. PURE DISTRICT není jen obyčejný obchod, je to i místo pro setkávání, vzdělávání, sdílení zážitků i emocí. Zde naleznete aktuální přehled akcí, které s námi můžete sdílet.
Vítejte ve světě dlouhověkosti, ve kterou my věříme. Nikdy vám nebudeme nabízet nic, co jsme do detailu nevyzkoušely a co by nefungovalo. Vše, co tvoříme, tvoříme s láskou.

PURE DISTRICT je chráněn ochrannou známkou pro evropský trh, Líba & Lucka.

PURE DISTRICT je jediným oficiálním distributorem značek BELLABACI, KOMBE, PERPETUUM, PURE DISTRICT origin, SLIMM, STRIPP, THINK BIO a WHAMISA pro český a slovenský trh. Pokud „stejný“ produkt nakoupíte od jiné společnosti, než je sám PURE DISTRICT nebo jeho smluvní partneři, nemusí se jednat o originál. Tím pádem nemusí být zaručena kvalita a ani bezpečnost produktu.