PURE je SUPERBRAND 2024!

PURE je SUPERBRAND 2024!

08.10.2024 | Sdílet na FB
Superbrands je prestižní mezinárodní organizace, která oceňuje obchodní značky s výjimečnou reputací a důvěrou zákazníků. Ocenění Superbrands slouží jako symbol kvality, vyjadřuje silnou pozici značky a její významné hodnoty spojené se zákaznickou loajalitou. Od svého vzniku ve Velké Británii se projekt rozšířil do více než 85 zemí na pěti kontinentech a každoročně vybírá ty nejlepší značky podle přísných kritérií, čímž potvrzuje jejich vedoucí postavení v daném odvětví.

Pure District získal ocenení SUPERBRAND 2024!! 

Skáčeme radostí a jsme hrdí, že jsme získali ocenění Superbrands 2024 za INOVACI. A co to znamená? Že jsme superznačka, lídr v inovaci, máme silnou vizi a jdeme ostatním příkladem!

 

Toto ocenění je uznávaná značka, která dává jistotu kvality a hodnot. Díky tomu jsme mezi TOP značkami na trhu! 

 

Superbrands je prestižní mezinárodní organizace, která oceňuje obchodní značky s výjimečnou reputací a důvěrou zákazníků. Ocenění Superbrands slouží jako symbol kvality, vyjadřuje silnou pozici značky a její významné hodnoty spojené se zákaznickou loajalitou. Od svého vzniku ve Velké Británii se projekt rozšířil do více než 85 zemí na pěti kontinentech a každoročně vybírá ty nejlepší značky podle přísných kritérií, čímž potvrzuje jejich vedoucí postavení v daném odvětví.

Na video záznam z Czech Superbrands Tribute Event 2024 se můžete podívat zde.