PURE slaví 7. narozeniny!

PURE slaví 7. narozeniny!

20.10.2024 | Sdílet na FB
PURE znamená nejen čistý, ale i ryzí, nezkažený, neznečištěný, nefalšovaný, přírodní… A to se snažíme u nás zachovat už 7 let. A co by to byly za narozeniny bez dárků! Vybrali jsme 7 našich produktů - IKON, na které budete mít po dobu našich narozenin slevu! Takže ten správný čas vyzkoušet naše ikonické produkty nebo si je pořídit jako dárek k Vánocům! Nakupte v době od úterý do pátku se 17% slevou a oslavte naše narozeniny!

Letos slavíme 7 let existence značky PURE DISTRICT, a to je pro nás příležitost zastavit se, zamyslet a s pokorou poděkovat za vše, čeho jsme dosáhli. Hlavně díky Vám, našim věrným zákazníkům. A co by to byly za narozeniny bez dárků! OSLEVujte s námi od úterý 22.10.2024 do pátku 25.10.2024! Zadejte kód PD7LET pro uplatnění slevy. Sleva platí na celý e-shop, kromě zlevněných produktů.

Jak šel čas?

V roce 2015 jsme začaly testovat ty nejlepší ženšenové extrakty a ladily recepturu budoucího KOMBE. 1. máje 2016 spatřilo světlo světa KOMBE ženšenový extrakt s jujubou. Ve třech variantách: 20 ks, 50 ks a 100 ks. KOMBE je do teď jeden z nejoblíbenějších produktů a jde vidět, že jste si ho opravdu zamilovali. Těší se velké pupularitě a každým rokem konzumace KOMBE stoupá. Proto jsme postupem času přidali i další produkty do naší KOMBE rodiny. Nejnovějším členem je KOMBE Shot se ženšenem, chilli a brusinkou. Ale není to jen o KOMBE – naší filozofií je nabízet Vám to nejlepší z čisté kosmetiky, která je především o skutečných účincích na vaši pokožku a tělo a těch nejnovějších technologiích.

Z malé prodejny o velikosti 16 m², kterou jsme tehdy naplnili našimi prvotními třemi produkty, jsme se rozrostli do wellbeing concept storu o rozloze přes 60 m². Kromě toho, že si zde můžete všechny naše produkty vyzkoušet, dostanete profesionální doporučení péče pro Vaši pleť, můžete i ochutnat šálek KOMBE nebo přijít na některý z našich eventů. Nově máme také na prodejně analyzátor pleti s kterým Vám doporučíme skin care na míru. Tak se zastavte! Budečská 2 v Praze na Vinohradech. Těšíme se na Vás!

Naší vášní je přinášet vám ty nejlepší pečující produkty a novinky, a tak teď na našem e-shopu najdete 450 pečlivě vybraných položek. Nikdy vám nebudeme nabízet nic, co jsme do detailu nevyzkoušely a co by nefungovalo..

7 ikonických produktů, které musíte vyzkoušet, máme od úterý do pátku se 17% slevou!

Na oslavu 7. narozenin jsme pro vás připravili 7 ikonických produktů se slevou. Tyto naše ikony dokonale vystihují filozofii PURE DISTRICT.

1. KOMBE Ženšenový extrakt 20 ks – Perfektní směs korejského ženšenu a jujuby, která posiluje tělo i mysl.

2. WHAMISA Hydratační liftingové sérum z opuncie – Intenzivně hydratuje a vypne pleť během chvilky. Pleť bude šťavnatá a rozzářená.

3. WHAMISA BIO Tonikum Deep Rich 200 ml – Luxusní péče s maximálními hydratačními účinky. Naprosté must-have, aby se další péče maximálně vstřebávala.

4. PERPETUUM Samoomlazující sérum mini – Multifunkční anti-aging sérum pro všechny typy pleti, které aktivuje proces samoomlazení, vypne a vyhladí v jednom kroku.

5. STRIPP Kolagen vstřebávaný v ústech - Kolagen s revoluční aplikací a účinností až o 350 % větší než klasické kolageny. Je opravdu důležité kolagen pravidelně zařazovat do vaší rutiny, neboť ho s věkem ztrácíme.

6. KOMBE Royal Extrakt ze ženšenu 10 ks – 100% výtažek ze ženšenu s raketovým nástupem a s ještě intenzivnějšími účinky.

7. Lyofilizované perly kyseliny hyaluronové 30 ks – Maximální dávka hydratace, která okamžitě vyhladí a rozzáří vaši pleť.