Zdravý make-up GEODERM: Přirozená krása bez kompromisů

Zdravý make-up GEODERM: Přirozená krása bez kompromisů

16.06.2023 | Sdílet na FB
Vyvíjet čisté produkty, které vyživují pokožku a neškodí přírodě. To je motto španělské značky GEODERM, jejíž produkty dekorativní kosmetiky najdete nově i u nás v PURE DISTRICT. Na zdravou a krásnou pleť patří zdravý make-up a líčení s krásnými pigmenty. Nechte se proto inspirovat naším výběrem toho nejlepšího od značky GEODERM.

V PURE DISTRICT najdete nově hned dvě značky dekorativní kosmetiky. FRAIS MONDE jsme si již představovali, bavit vás ale budou i produkty od španělské značky GEODERM.

Ingredience používané v GEODERM jsou dokonalou kombinací vědy a přírody s vysoce prostudovanými recepturami, které uspokojují různé potřeby pleti. Ve všech produktech GEODERM jsou použity přírodní suroviny organického původu včetně přírodních esenciálních olejů a minerálních pigmentů. Samozřejmostí také je, že nejsou testovány na zvířatech. Proto se výborně hodí do našeho konceptu PURE. A tak jsme pečlivě vybírali a zkoušeli na vlastní kůži různé produkty, abychom našli to nejlepší pro denní i večerní líčení. Věříme, že si z našeho výběru TOP produktů každý najde to své. 

Přírodní kompaktní pudry a bronzer

Pudry GEODERM mají lehkou matující texturu, která krásně kryje. Určitě si oblíbíte jeho sametový finish.

V nabídce máme hned dva odstíny: Neutral Beige zmatňuje a sjednocuje pleť. Hodí se pro všechny typy pleti. Tmavší typy pak ještě více ocení odstín Beige Rose. Na konturování obličeje se výborně hodí také kompaktní pudrový bronzer, který dodá každodennímu vzhledu zdravý styl opálení.

Přírodní korektory

Najít korektor, který by byl přírodní, kvalitní a zároveň nezvýrazňoval drobné vrásky, to byl opravdový oříšek. Nakonec se ale podařilo: přírodní korektory GEODERM pleť vyhlazují, nezvýrazňují vrásky, hydratují a nevysušují pokožku. A samozřejmě lehká krémová textura krásně kryje.

Odstín SOFT beige je pro světlejší typ pleti. Naopak odstín CARAMEL je pro opálenější typ pleti.

Přírodní rozjasňovače

Rozjasňovačem můžete zvýraznit lícní kosti, dodat smyslnost rtům, skrýt známky únavy očí nebo se pustit do konturování obličeje spolu s tvářenkou a bronzerem. Fantazii se meze nekladou!

GEODERM rozjasňovač nabízíme hned ve dvou barevných odstínech: GOLDEN TOUCH pro přirozené rozzáření a INTENSE ROSE, který je více metalický s nádechem do růžova. Přírodní rozjasňovače obsahují ricinový a kokosový olej a všechna barviva jsou naprosto přírodní.

Přírodní kompaktní tvářenky

Dodejte své pleti šmrnc! S tvářenkou neboli zdravíčkem můžete krásně zvýraznit své rysy, opticky upravit kontury a dodat pleti jí jas.

Zvolit si můžete z jemného KORÁLOVÉHO odstínu, který ocení zejména ženy, které usilují o přirozený efekt. Intenzivnější pigmentaci pak nabízí tvářenka INTENSE ROSE se studeným tónem růžové barvy.  

Přírodní kompaktní oční stíny

Zdůrazněte přirozenou krásu svých očí díky stínům s nádherným metalickým finišem. GEODERM stíny mají dlouhotrvající efekt, 100% veganské složení a obsahují kvalitní minerální pigmenty. A na očích vypadají božsky!

Vybrat si můžete z celé řadu odstínů, které se mezi sebou dají dobře kombinovat. Studené i teplé tóny můžete zakoupit odděleně, anebo v paletkách se šesti odstíny. 

Přírodní rtěnka Malaga

Rtěnka Malaga je vhodná pro každou ženu, která chce zaujmout. Jedná se o výraznou barvu jahod s lehkých nádechem růžové, spíše studenějšího odstínu.

Rtěnka obsahuje kvalitní minerální pigmenty (purpurový pigment je získaný z měsíčku lékařského), dokonale splyne se rty a vytvoří saténový povrch. Krásně drží na rtech!