Perly pro vaši pleť. Kyselina hyaluronová je nově ve VEGAN formě

Perly pro vaši pleť. Kyselina hyaluronová je nově ve VEGAN formě

23.11.2023 | Sdílet na FB
Důležitá molekula, která zpomaluje stárnutí pleti. Kyselinu hyaluronovou už od nás znáte hlavně ve formě lyofilizovaných perel. Nyní jsou tyto perly k dostání ve skvělé veganské formě!

Formule 1 v hydrataci

Kyselina hyaluronová je jednou z nejdůležitějších molekul zodpovědných za krásu a zdraví pokožky. Její superschopností je hydratace - díky tomu udržuje pokožku pevnou, pružnou, mladistvou a zářivou. Ovšem v průběhu života o tuto cennou látku velmi rychle přicházíme. Již ve čtyřiceti má naše kůže jen 50 % kyseliny hyaluronové oproti tomu, když nám bylo dvacet.

S důležitostí kyseliny hyaluronové a jejími účinky jsme vás již seznamovali v době, kdy jsme uvedli na trh první vysoce koncentrované lyofilizované perly kyseliny hyaluronové. V původní variantě kyselinu hyaluronovou doprovázel také kolagen, což je další skvělý pomocník v boji proti stárnutí pleti. Kolagen je ovšem živočišného původu, a tak tento produkt rozhodně nebyl vhodný pro vegany. 

Naštěstí korejská značka ThinkBio, která stojí za lyofilizovanými perlami, přišla s řešením - místo kolagenu doplňují kyselinu hyaluronovou pouze peptidy, které umí molekuly dopravit až do hlubokých vrstev pokožky. A tak je na světě VEGAN verze perel kyseliny hyaluronové! Na jejich účincích a způsobu použití se jinak nic nemění. Stačí perlu zakápnout Whamisa tonikem, nechat ji rozpustit a následně aplikovat na vyčištěnou pleť. Efekt hydratace pocítíte okamžitě!

O kolagen ale nepřijdete

My moc dobře víme, že pleť potřebuje obojí, tedy jak kyselinu hyaluronovou, tak i kolagen. Nemusíte se proto bát, že o kolagen přijdete. Kolagenové perly totiž máme v PURE také. V nich hraje hlavní roli mořský hydrolyzovaný kolagen, který boostuje elasticitu a pevnost pokožky. Jako vyživující a doplňující látky v nich najdete také skvalan a dokonce i již zmiňovanou kyselinu hyaluronovou. Kromě perel můžete sáhnout i po kolagenových náplastech a kolagenové infuzi.

Konečně proto máte na výběr - bílou veganskou perlu kyseliny hyaluronové, anebo růžovou perlu s kolagenem.

A když chcete obojí, máme pro vás TIP: kolagenovou perlu aplikujte večer, abyste dopřáli své pleti čas na regeneraci. Perlu s kyselinou hyaluronovou zapojte do své beauty rutiny ráno, abyste začali den s pocitem zářivě hydratované pleti.

Kdo chce svou pokožku opravdu rozmazlovat, daruje jí perly. Tak které to budou?