PURE BESTSELLER 2023

PURE BESTSELLER 2023

23.02.2024 | Sdílet na FB
Které produkty z PURE jste si v roce 2023 nejvíce oblíbili? Podívejte se na naše PURE BESTSELLERY, které získaly ocenění díky vám, našim věrným zákazníkům. A víte, co to znamená? Že jsou to TOP prověřené produkty, se kterými neuděláte chybu. Podívejme se na ně!

Perly kyseliny hyaluronové a kolagenu. Aneb snídaně a večeře pro vaši pleť

Úžasná novinka minulého roku si našla v PURE DISTRICT své čestné místo. Řeč je o perlách kyseliny hyaluronové a perlách kolagenu, které jsme uvedli hned vzápětí. Věděli jste, že produkce kolagenu klesá od 25. roku života, a to každý rok o 1 %? A že kyselinu hyaluronovou ztrácíme dokonce ještě dříve, a ve čtyřiceti letech máme pouze polovinu toho, co jsme měli v osmnácti? 

Proto se hodí zařadit obojí do rutinní péče o pleť. Jak my rádi říkáme - dejte si snídani pro pleť ve formě kyseliny hyaluronové, která je zodpovědná za hydrataci a lifting. Večeři pro pleť pak aplikujte ve formě kolagenu, který se stará o pevnost, elasticitu a regeneraci pokožky. Jedná se o neuvěřitelné naboostování - 1 perla totiž odpovídá 30 ml koncentrovaného séra. Stačí perlu jen rozpustit v toniku nebo séru, a aplikovat na pokožku.

Kolagenové masky

Kromě kolagenových perel jsme uvedli také mořský kolagen ve formě masky. Tu totiž v korejské firmě Dermarssance dokázali „ušít“ z kolagenních nanovláken. Znovu se jedná o vysoce koncentrovaný produkt. Pro představu: tloušťka náplasti je stejná, jako kdybyste 1 vlas podélně rozřízli 300x. Jednoduše řečeno: tím, že je náplast tak tenká a složená jen z funkčního kolagenu, dochází k absolutnímu vstřebání.

DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO: Aby toho nebylo málo, v roce 2024 jsme uvedli další revoluční novinku STRIPP COLLAGEN, kolagen rozpustný na sliznici. Zjistěte o něm víc!

Ženšen pravý v shotu i kávě

Naše KOMBE rodina se znovu rozrostla a jsme moc rádi, že vás nové produkty baví stejně jako nás! Kromě klasického KOMBE najdete korejský ženšen i v našem smoothie, ale také v shotu. KOMBE shot, letošní bestseller, je skvělý nakopávač, booster imunity a fantastický refresh! Díky spojení korejského červeného ženšenu, zázvoru a citrónů vznikla kombinace, která pomáhá udržovat vitalitu a energii. 

Kromě KOMBE shotu jsme testovali také kávu se ženšenem - protože sami jsme rádi kombinovali jejich chuť a účinky. A tak vznikl Kaffé drink, který je unikátní fúzí ekvádorské lyofilizované kávy a korejského červeného ženšenu KOMBE. Bez ní už si práci neumíme ani představit!

Geniální antiaging - výplň vrásek bez injekce

Korejská firma GIBEST vymyslela geniální sérum Nine Tails, které zmizíkuje vrásky ihned po aplikaci. A to doslova! Díky přelomovým exosomům, PDRNpeptidům sérum opravdu funguje! Sérum Nine Tails lze použít i na jednorázové vypnutí vrásek. Rozdíl uvidíte do pár minut po aplikaci. Při pravidelném používání 2x denně nastane trvalejší efekt. Kdo ještě nevyzkoušel, tak honem!

Pryč s pupínky

Zase jste to nevydrželi a vymáčkli si nevábně vypadající pupínek? Nebo jste tomu odolali a nevíte co s tím? Nedokonalosti pleti rychle řeší hydrokoloidní náplasti s magnéziem. MUST HAVE pro problematickou pleť a vůbec záchrana pro každého, kdo zrovna s nevyžádaným pupínkem zápasí.

TOP produkty od Bellabaci

V roce 2023 jste se také rádi nechali rozmazlovat - třeba tělovými oleji od Bellabaci. Ať už jste zkusili baňkovou terapii, anebo aplikujete olej „jen tak“… obojí vaše tělo povznese. Co vás nejvíce oslovilo z řady Bellabaci?

Tělový olej CIRCU FLOW krásně vyživuje a působí detoxikačně.

Tělový olej SKIN GET A LIFE je fantastickým pomocníkem na suchá a povadlá místa.

Tělový olej STRESS NO MORE je určen pro všechny, kteří podléhají stresovým situacím, změnám nálad a potřebují uklidnit rozrušenou mysl.

Tělový olej BYE BYE BELLY BLUES zas pomáhá při pocitech diskomfortu v oblasti břicha. Třeba na nepohodlí před a během menstruace.

Co dalšího jste si oblíbili v roce 2023? Byl to také RE-BASE pudr, rtěnka Malaga s výrazným rudým odstínem, ale třeba i přírodní Outdoor sprej proti různým druhům hmyzu, komárům i klíšťatům.

PURE BESTSELLERY ROKU 2023 najdete tady. Stačí si jen vybrat.