Věk je jen číslo. Chcete mít krásnou a zářivou pleť jako Monika?

Věk je jen číslo. Chcete mít krásnou a zářivou pleť jako Monika?

12.04.2023 | Sdílet na FB
Stříbrné vlasy a široký úsměv jsou jejím poznávací znamením. O kom je řeč? O kadeřnici Monice Exlerové, kterou její fanoušci znají na YouTube jako Greyhair.Exlerova Monika. Věk je podle ní jenom číslo a dokazuje to s každým novým videem či postem na Instagramu, který inspiruje nejen ženy 50+ . Jaké je tajemství její zářivé pleti a proč se každé ráno těší do koupelny?

Miluji všechny produkty od Whamisy, ale moje oblíbené závěrečné kombo je růžový olejíček WHAMISA BIO anti - aging pleťový olej Deep Rich v kombinaci s WHAMISA Anti-age pleťovým výživným krémem. Ráno i večer uzamkne krásně moji pleť, hydratuje, pleť je šťavnatá a krásně lesklá...

Dvoufázové čištění se stalo mojí každodenní ranní a večerní rutinou. Jednou týdně povýším tuto rutinu ještě o vyživení pleti báječnými WHAMISA maskami - absolutně  TOP je  WHAMISA FRESH Anti-age maska KELP. Jsem nadšená, jak moje pleť září, je vypnutá, jako bych se vrátila od kosmetičky...



Každé ráno se těším, až si na vyčištěnou pleť nanesu zázračné růžové WHAMISA BIO Tonikum DEEP RICH a přidám si svou velmi oblíbenou bílou perlu lyofilizované kyseliny hyaluronové! Vždycky jsem toužila mít šťavnatou a naducanou pleť - a s WHAMISOU se mi to daří opravdu každý den.



Dalším mým oblíbencem z Pure District je PERPETUUM. Sérum jsem si pořídila hned, jak ho Pure District uvedl na trh. Vždy ráda zkouším novinky! Používám určitě už třetí balení, a jsem každý den nadšená. Je sametové, bez parfemace, a moje pleť je díky němu vypnutější, a vrásky jsou určitě jemnější..  



Všechny mé oblíbené WHAMISA produkty zapracovávám SKIN BOOSTER, který je výborný pomocník. Mám pocit, že se díky němu všechny přípravky krásně dostanou do pleti. Rozhodně vděčím boosteru za to, že i moje "pytlíky" pod očima jsou o dost menší.


Monika Exlerová je kadeřnice, modelka a youtuberka v jedné osobě. Na svém YT kanále otevřeně mluví o menopauze, manželství s mladším mužem, ale i o tom, jak je důležitá hydratace nebo třeba UV ochrana. Miluje cestování, make-up, svou rodinu a dobré jídlo.