PURE BESTSELLER 2024

PURE BESTSELLER 2024

10.10.2024 | Sdílet na FB
Které produkty z PURE si vás získaly v roce 2024? Přinášíme vám seznam PURE BESTSELLERŮ, produktů, které jsou vaše nejoblíbenější! A to znamená jediné – tyto produkty jsou opravdovými hvězdami, které prošly vaší přísnou zkouškou! Chcete sázku na jistotu? Podívejte se na tyhle kousky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

1. Whamisa liftingové sérum z opuncie

Whamisa liftingové sérum z opuncie je náš TOP přírodní produkt v boji proti vráskám, takže není divu, že se stal JEDNIČKOU také u vás, našich zákazníků. Je 100% přírodní a obsahuje 99,47 % opuncie! Kromě intenzivní hydratace sérum pleť krásně vypíná, pomáhá redukovat černé kruhy pod očima a podporuje pleť v produkci nových buněk, čímž jí dopřává pocit omlazení. Konzistence séra je neskutečně příjemná, ihned se vsákne do pleti a doslova cítíte jak pleť okamžitě hydratuje a vypíná.

Pokud ale řešíte nějaký specifický problém pleti, vyberte si sérum z řady ISOV. Séra ISOV díky exosomům, které doručují účinné látky hluboko do pleti, se dají přirovnat k injekčním aplikacím účinných látek.

Pokud hledáte něco ještě o řadu výš, něco opravdu funkčního proti vráskám s nejnovějšími technologiemi, vyzkoušejte řadu NINE TAILS - Kolagenové pro perfect sérum. Díky této kosmetice nebudete za pár let potřebovat žádnou kliniku. 

2. KOMBE ženšenový extrakt

KOMBE ženšenový čaj je naše stálice a stává se stále oblíbenější a populárnější. Jeho spotřeba se rok od roku zvyšuje a jde vidět, že se stal součástí vašich každodeních dnů. Ještě aby ne! Ženšen je opravdový zázrak a působí příznivě na tělo i duši. Má celý seznam skvělých účinků a vy, naši zákazníci to jenom potvrzujete. 

Pokud byste ale potřebovali opravdu rychle postavit na nohy a doplnit energii, doporučujeme KOMBE ROYAL.

3. Whamisa BIO čistící pěnový krém

Bio, přírodní a ještě účinný - to je BIO čistící pěnový krém od WHAMISY, další BESTSELLER tohoto roku. Má dokonce nejpřísnější certifikaci bio kvality COSMOS Organic a jde vidět, že ho opravdu milujete. Tento krém na odlíčení je opravdu návykový. Jako první krok čištění použijte BIO Odličovací olej. Pleť bude po vyčištění zářivá a jemná.

4. Whamisa BIO tonikum Deep rich

WHAMISA BIO tonikum DEEP RICH je vpodstatě sérum, které perfektně připraví pleť na použití krému. Bez tohoto tonika se neobejdeme. Říkáme mu sérum, protože je přímo nabušené aktivními látkami, které hluboce hydratují, vyživují a pleť tak bude krásně vláčná a šťavnatá. Tohle tonikum zkátka potřebujete, protože bez něj je další péče jenom poloviční. 

Vyzkoušejte také Anti age vyhlazující tonikum s kmenovými buňkami od FORTUNY, které je vhodné pro všechny typy pleti, pleť zklidňuje, vyhlazuje a zlepšuje její strukturu.
O krok dál je Rebalacing booster od NINE TAILS. Úplná novinka z antiaging evidence based kosmetiky.

5. Whamisa BIO anti age sérum na vrásky

Dalším Vaším oblíbeným produktem je BIO anti age sérum na vrásky a oční okolí. Jde vidět, že vás baví a jednoduše - funguje. Obsahuje ADENOSIN - který doslova zmízíkuje vrásky. Další zásadní látkou je GLUKONOLAKTON, který pomáhá odstraňovat mrtvé buňky, aktivuje tvorbu elastinu a kolagenu, hydratuje a působí proti vzniku vrásek. Tohle kombo plus zelený čaj, extrakt z lotusových květů a rýže prostě funguje.

6. STRIPP Kolagen vstřebávaný v ústech

Kolagen s revoluční aplikací STRIPP se stává více a více oblíbeným. A to naprosto právem. Tato revoluční technologie dopravuje kolagen bleskovou rychlostí do těla, a ten tak působí v plné své síle tam kde má. Díky tomuto produktu jsme letos získali cenu SUPERBRAND 2024 v kategorii INOVACE. Více si můžete přečíct v našem článku

A pokud Vás ani tohle nepřesvědčilo, přečtěte si závěr ze studie:

Klinická studie hodnotila účinky kolagenového filmu rozpustného v ústech na pleť a jeho srovnání s perorálním kolagenem. Studie probíhala po dobu 12 týdnů, kdy účastnice aplikovaly film denně. Na konci tohoto období byly pozorovány následující výsledky:
Redukce vrásek: Hloubka a počet periorbitálních vrásek (kolem očí) se snížily přibližně o 20,56 % a 26,72 %.
Zvýšení elasticity a hustoty pokožky: Elasticita pokožky se zlepšila o 12–15 %hustota dermis vzrostla o 5,5 % po 12 týdnech.
Absorpce kolagenu: Kolagenový film měl výrazně vyšší schopnost absorpce než perorální kolagenové pilulky, a to až o 350 % během jedné hodiny od aplikace.
Bezpečnost: Během studie nebyly zaznamenány žádné vedlejší účinky, což svědčí o bezpečnosti dlouhodobého používání.

Na základě těchto výsledků doporučujeme pravidelné a dlouhodobé užívání kolagenu STRIPP, minimálně po dobu 12 týdnů, pro viditelné výsledky.

7. Perpetuum samoomlazující sérum

Perpetuum sérum je kombinací 7 účinných, ověřených a patentovaných látek, které zastavují stárnutí a nutí pleť mládnout. Účinně vyhlazuje nerovnosti a zanechává pleť hedvábně hebkou. V současnosti máme Perpetuum v mini verzi, ale pracujeme na plné verzi a snad bude co nevidět! Je to totiž jeden z must-have produktů.

Prozatím ale určitě vyzkoušejte Kolagenové pro perfect sérum od NINE TAILS! Tato značka totiž přináší převratné novinky v evidence based kosmetice a je plná nových technologií, které přivádí účinné látky hluboko do pleti. 

8. Whamisa BIO Hydratační krém s kolagenem

Hydratační krém s kolagenem spolu s Anti aging pleťovým výživným krémem jsou další na seznamu oblíbených produktů tohoto roku. Krém s kolagenem obsahuje NATTO GUMU - přírodní kolagen, který je 10 x účinnější než kyselina hyaluronová. Už to Vám napoví, že jde opravdu o dloubkově hydratační krém vhodný na každou pleť i do zimního období. Na druhou stranu Výživný krém obsahuje řasu lazuchu a má vysoké antiaging účinky, významně hydratuje a spevňuje pleť. Tak který si pořídíte tentokrát? 

Pokud chcete svoji denní rutinu posunout ještě dál, vyzkoušejte Exosom multiplex denní krém SPF 50Exo nano kolagenovou noční péči péči od NINE TAILS. Jsou to absolutní TOPky na trhu díky novým technologiím. S touhle péčí nebudete v budoucnu potřebovat žádnou kliniku.

Závěrem bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši přízeň, že jste s našimi produkty spokojeni a jste věrní PURE DISTRICT. Moc si toho Vážíme.