PURE oblíbenci: Herečka a spisovatelka Martina Preissová

PURE oblíbenci: Herečka a spisovatelka Martina Preissová

15.03.2023 | Sdílet na FB
Hvězda herečky a spisovatelky Martiny Preissové stoupá strmě vzhůru a my z toho máme upřímně radost. A protože je rodačka ze Znojma už nějakou dobu naší spokojenou zákaznící, zeptali jsme se jí, jaké jsou její tři nejoblíbenější produkty z Pure District. Rozhodování nebylo snadné, oblíbenců má prý mnohem víc...

Mým favoritem z kosmetiky Whamisa je  Whamisa Bio Čistící pěnový krém. Dlouho jsem hledala něco, co může stát ve sprchovém koutě a já během sprchování odlíčím i mou pleť. Je jemný, s příjemnou vůní a pleť je hebká, jako po žádném jiném přípravku. A navíc mám opravdu pocit čisté pleti. A je ho potřeba tak malé množství, takže opravdu dlouho vydrží.



Mým záchranářem pro dny plné práce a noci s málem spánku je Whamisa Fresh Liftingové sérum z opuncie. Někdy je prostě potřeba pleť rozzářit a vypnout a ono to opravdu dokáže. Každé ráno pohled do zrcadla nevzbudí úsměv, ale tento produkt dává mému obrazu druhou šanci. Nanesu, chvíli počkám a ze zrcadla se na mě dívá mé rozzářenější já.

Za dva roky mi bude padesát a vrásky beru jako něco, co každou ženu vlastně zdobí. Nikdy jsem s nimi nebojovala a netrápily mě. Až když jsem poznala Whamisa BIO Liquid BB krém, pochopila jsem, že když se mi nějaké díky účinkům vytratí, potěší mě to. Bez tohoto krému nevyjdu z domu. Pleť sjednotí, neucpává póry a působí na tvářích, jako by tam nebyl. Navíc chrání před sluncem. Na což se často zapomíná. Má tedy několik funkcí!

Martina poctivě testuje všechny naše novinky takže ji neuniklo ani naše samoomlazující sérum PERPETUUM („je to zázrak a jsem s ním moc spokojená") nebo třeba lyofilizované perly kyseliny hyaluronové („už jsem je doporučila všem svým kamarádkám").

Chcete Martinu vidět naživo? Pokud budete mít štěstí, můžete na ní narazit v naší kamenné prodejně, kam se za námi často staví, když je někde poblíž. Nebo v Národní divadle ve hře Maryša nebo v premiérovém titulu Naši Furianti. Doporučujeme! Jo, a její poslední knížku Mají v nebi skleničky jsme přečetli jedním dechem. Obě její knihy si můžete koupit i u nás.