Vánoční tipy na dárky od Pure - u nás pořídíte dárek pro každého!

Vánoční tipy na dárky od Pure - u nás pořídíte dárek pro každého!

13.10.2024 | Sdílet na FB
Vánoce, Vánoce přicházejí.. a s nimi přicházejí také chutě na cukroví, vaječňák, svařák, teplé ponožky nebo horké kakao a pohádku. A abyste si byli schopni vše naplno užít a vychutnat, zjednodušte si výběr vánočních dárků a nakupte v předstihu! Pokud letos hledáte něco speciálního, máme pro Vás několik tipů. Vsadíme se, že u nás v PURE dokážete obstarat dárek pro každého člena rodiny!

1. Pro sebe, pro maminku, pro sestru, pro babičku, pro kamarádku. Zkrátka dárek pro každou ženu, která se nechá ráda hýčkat.

Ženy milují skincare, chceme se nechat hýčkat a vypadat skvěle. Pokud chcete opravdu luxusní péči, vybírejte z řady NINE TAILS. Neuděláte chybu se sadami omlazujících pleťových masek, radost ale udělá také nočnídenní péče nebo pokrokové Kolagenové pro perfect sérum. Nejlépe pořiďte rovnou celou řadu a vytvořte tak skvělý kosmetický balíček! Splňte ženám z vašeho okolí jejich přání vypadat o pár let mladší. Skvělé jako dárek pro ženu v nejlepších letech, ale se známkami času na tváři je rozhodně Dermální výplň vrásek bez injekce! Kupte ji i sobě, aby Vás Ježíšek pod stromečkem poznal!

2. Parfémy, co jen tak neomrzí

Pafrém pod stromečem je prostě klasika, která funguje. Buďte tento rok originální a vyberte jednu z YNEPSIE niche parfémů. Svělý dárek pro ženu i pro může. Nemusíte nikam chodit a zdlouhavě vybírat mezi vůněmi, kdy vám postupem času všechny připadají stejné. Z těchto YNEPSIE parfémů vyrobených ve Francii nešáhnete vedle, ať už vyberete kterýkoliv. Všechny jsou popsané tak, že si vůni můžete představit. Pokud stále váháte, který vybrat, přečtěte si článek o rozdělení parfémů.

3. Pro ty, kdo rádi darují zdraví

Nyní máme nově v prodeji doplněk stravy PREVECAN. Pokud má váš blízký nějaké potíže, určitě mu pořiďte PREVECAN FORTE. Pro všechny, kdo je pod neustálým stresem, kupte k Vánocům klasický PREVECAN. Darujete tak mnohem víc než jen dárek. Darujete kousek zdraví. 

Pokud nevíte, co dané osobě pořídit, nebo ji příliš neznáte, máme pro Vás také řešení. Dárek který potěší a je originální - KOMBE Ženšenový extrakt. Tento čaj má celou řadu benefitů, účinků a výhod a pod stromečkem ho rozhodně všichni ocení. Máme ho v krabiččce po 100 ks, 50 ks nebo po 20 ks a navíc vypadá krásně jako dárek. Je možné ho pořídit také v Eco packu v různých variantách.

KOMBE ve Vánoční edici si zamilujete! Je to perfektní dárek, který potěší i zahřeje. Vyberte si ze tří vánočních motivů. 

4. Masky pro všechny kamarádky, sousedky a kolegyně

Vytvořte kamarádkám vánoční balíčky a zařaďte opravdu kvalitní pleťové masky. Pokud chcete darovat opravdu nevšední dárek, kupte Masku kelp vyříznutou přímo z mořských řas. Pokud nevíte, jak vybrat nebo jaký je mezi maskami rozdíl, přečtěte si článek o pleťových maskách. Nebo darujte skvělé handmade tuhé mýdlo, které určitě nadchne a překvapí.

5. Pro děti, co si už nehrají s hračkami

Pokud hledáte dárek pro teenegera, nemáte to jednoduché. Někdy je totiž těžké se jim zavděčit. Neuděláte ale chybu, když jim pořídíte klobouček nebo čepici z merche Vlny. Je to in, je to cool a budou mít pocit, že vyjadřují jakési postavení a názor. Pokud je váše dospívající dítě spíše na dekorativní kosmetiku, u nás pořídíte tu naprosto PURE, přírodní a skvělou. Oční stíny, první rtěnku nebo pudr. Vše z těch nejlepších ingrediencí a bez chemie. Určitě udělá radost také první péče o pleť a přímo k tomu je určená značka FLUFF.

Vánoce jsou časem pohody a my v Pure District víme, že opravdový dárek je ten, který přináší pocit lásky. Nechte se unést vánoční magií a dopřejte sobě i svým blízkým dárky, které mají skutečnou hodnotu a udělají radost.