Chytrý nákup s PharmDr. Lucií Havlíkovou

Chytrý nákup s PharmDr. Lucií Havlíkovou

08.12.2023 | Sdílet na FB
Chcete si u nás nakoupit, ale bojíte se zbytečných investic? Nevíte si rady s pletí? Jaké produkty používat? Máte problém, který neumíte vyřešit? Objednejte se na konzultaci s paní doktorkou Havlíkovou.

PharmDr. Lucia Havlíková je jednou ze spolumajitelek PURE DISTRICT. Je také odborným garantem celého projektu. A jen ona má právo veta, jaké produkty si u nás můžete zakoupit. Protože rozumí složení kosmetiky i doplňků stavy a ví přesně, co je bezpečné a zároveň funkční. Proto v PURE nenajdete kompletní sortiment kosmetických značek, ale jen výběr toho nejlepšího z nejlepších. U nás nemusíte číst složení, přečteme ho za Vás!

Na přání klientů vracíme oblíbené konzultace přímo s paní doktorkou. Během 30 minut tak máte šanci se zeptat na cokoliv, proberete potřeby Vaší pleti a společně vyberete produkty vhodné jen pro Vás. Navíc se dozvíte, jak poznat kvalitní přírodní kosmetiku, kde můžete dělat chyby, jak zastavit stárnutí a jak si doslova ubrat pár let.

Během Vaší soukromé konzultace si můžete vyzkoušet cokoliv z naší nabídky. Rádi Vám uvaříme KOMBE a budeme se věnovat pouze Vám. Rezervujte si svůj čas na konzultaci na odkazu níže přes Reservio.

KONZULTACE JSOU ZPOPLATNĚNY částkou 999 Kč. Tato částka Vám bude odečtena z nákupu, který bude zrealizován ihned po konzultaci. V případě, že nakoupíte za méně než 999 Kč, nelze jiným způsobem zbylou částku nárokovat. Tzn., že částku nelze převést na další období, voucher ani jinak později vyčerpat.

 

Vytvořit rezervaci

 

Fotografie

blog cover  lucka (002).jpeg