PREVECAN otázky a odpovědi

PREVECAN otázky a odpovědi

11.10.2024 | Sdílet na FB
V dnešní uspěchané době je snadné podlehnout stresu, nedostatku spánku a špatným stravovacím návykům. Všichni to známe – dny plné termínů a povinností často nedávají prostor na odpočinek. Co kdyby ale existovalo něco, co by mohlo podpořit rovnováhu vašeho těla, i když zrovna nemáte čas na změnu životního stylu nebo něco co by dokázalo odvrátit blížící se katastrofu?

Chcete udělat maximum pro podporu vašeho zdraví? Přečtěte si rozhovor s Denisou Stránskou, PhD., odbornicí na farmaceutickou technologii a biomedicínu. Zaměříme se na průlomový produkt PREVECAN, inovativní doplněk stravy, který podporuje zdraví a rovnováhu těla pomocí lysofosfolipidů. Paní doktorka Stránská nám poskytla odpovědi na otázky, které se týkají složení, účinků a fungování Prevecanu, a vysvětlila, proč je tento produkt unikátní na trhu. Pojďme se podívat na to, jak Prevecan může přispět ke zlepšení kvality vašeho života a dost možná i zabránit některým průšvihům.

1. Co je PREVECAN a jaké jsou jeho hlavní účinky?

Prevecan je inovativní potravinový doplněk, který obsahuje vysokou koncentraci lysofosfolipidů, které jsou součástí mnoha buněčných struktur a hrají důležitou roli v signalizaci imunitního systému. Pomáhají při odstranění mrtvých a defektních buněk. Hodně zjednodušeně, tyto látky jsou důležité pro správné fungování buněk a jejich komunikaci. Prevecan pomáhá tělu zbavovat se poškozených buněk a podporuje rovnováhu v těle.

2. Jaké jsou klíčové složky PREVECANU?

Hlavní složkou Prevecanu jsou lysofosfolipidy – získávané z vajec. Tyto molekuly fungují jako "rádci/organizátoři" uvnitř těla – pomáhají buňkám komunikovat a reagovat na různé podněty, jako je stres nebo zánět. U některých typů rakoviny tyto molekuly pomáhají buňkám rozpoznat a zničit nádorové buňky, aniž by poškodily zdravé tkáně. Každý typ lysofosfolipidu má svůj specifický účinek, a proto je důležité mít správnou kombinaci pro co nejlepší výsledky bez vedlejších účinků.

3. Jak je zaručena účinnost produktu?

Prevecan je vyráběn podle přísných standardů a jeho kvalita je pečlivě kontrolována, aby byla zajištěna maximální účinnost. Za Prevecanem stojí mnoho let výzkumu.

4. Je Prevecan vhodný pro dlouhodobé užívání?

V rámci preventivního programu doporučujeme užívat Prevecan 3 měsíce, u Prevecan Forte a Forte + záleží délka užívání na symptomech, kvůli kterým je Prevecan užíván, délka užívání se tak může prodloužit třeba na 1 rok i déle.

5. Jaké jsou hlavní výhody Prevecanu oproti jiným produktům?

Na trhu neexistují podobné produkty Prevecanu, Prevecan obsahuje čistou směs lysofosfolipidů, tedy tělu vlastních látek, které se účastní mnoha procesů v lidském těle. Prevecan doplňuje tělu jejich nedostatek, který může být způsoben stresem, vyčerpáním, nesprávnou životosprávou či vážným onemocněním, a tak podporuje tělu vlastní imunitní systém.

6. Jak dlouho trvá, než se projeví účinky Prevecanu?

Účinky Prevecanu, jako je zvýšení energie, lze zaznamenat už po několika dnech. Pro imunodeficientní pacienty lze pozorovat změnu jejich stavu po 2-3 měsících.

7. Je vhodné užívat Prevecan jako prevenci?

Ano, Prevecan je skvělý jako prevence proti stresu a jeho negativním vlivům. Doporučuje se tříměsíční kúra pro celkové posílení organismu.

8. Jak je zajištěna kvalita a bezpečnost Prevecanu?

Prevecan splňuje přísné normy, podobné těm pro výrobu léčiv. Každá složka je pečlivě kontrolována, aby byla zajištěna vysoká kvalita a bezpečnost produktu.

9. Jaký je rozdíl mezi Prevecanem a Prevecanem Forte?

Rozdíl je především v množství lysofosfolipidů a v dávkování. Prevecan Forte obsahuje 450 mg kvalitních lysofosfolipidů, které pomáhají tělu dodat tyto aktivní látky v době, kdy jich má nedostatek, zatímco Prevecan pomáhá předcházet jejich deficitu. Při akutních zdravotních problémech se Prevecan Forte užívá 6 kapslí denně alespoň 1 měsíc v kuse, poté lze pokračovat s 3 kapslemi denně. Při dlouhodobých zdravotních problémech se berou 3 kapsle denně.

10. Jak Prevecan podporuje vitalitu a imunitní systém?

Lysofosfolipidy, stejně jako vitamin C se zapojují do mnoha procesů v lidském těle směřující k podpoře imunity. Lidé obecně vědí, že v období podzimu, zimy, kdy k nám přichází vlna různých nachlazení, chřipek, angín, mají zvýšit přísun vitamínu C, nicméně už mnozí nevědí, že i lysofosfolipidy hrají významnou roli v podpoře imunity.

11. Jak Prevecan ovlivňuje střevní mikrobiom?

Je obecně známo, že cca 70 % imunity vychází z kvalitního střevního mikrobiomu. Proto je dobré ho správně podporovat a udržovat. Lysofosfolipidy podporují vyvážené složení střevního mikrobiomu, který posléze může naplno plnit svoji funkci.

12. Obsahuje Prevecan vysoké množství cholesterolu, vzhledem k tomu, že je vyroben z vajec?

Ne, jedna kapsle Prevecanu obsahuje 50x méně cholesterolu než jedno vejce.

13. Jaký je rozdíl mezi cholesterolem v Prevecanu a cholesterolem v běžných vejcích?

Jedná se o ten samý cholesterol, ostatně Prevecan je vyráběn právě z běžných vajec, která ovšem prochází značnou vstupní i výstupní kontrolou tak, aby byla zaručena jakost a nejvyšší kvalita, která odpovídá výrobě léčiv.

14. Je Prevecan bezpečný pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu?

Ano, ale doporučujeme konzultaci s lékařem.

15. Existují nějaké kontraindikace spojené s užíváním Prevecanu?

Prevecan se nedoporučuje užívat současně s biologickou léčbou. Pokud si nejste jisti, poraďte se se svým lékařem.

16. Co je výjimečné na lysofosfolipidech v Prevecanu?

Lysofosfolipidy v Prevecanu jsou výsledkem mnohaletého vědeckého výzkumu. Jsou to funkční látky, které podporují různé procesy v těle, včetně imunitní odpovědi a regenerace buněk.

17. Pro koho je Prevecan Forte Plus vhodný?

Prevecan Forte Plus by mohl být vhodný pro silně imunodeficientní pacienty, tedy pacienty, kterým imunitní systém nezastává plně svou roli (např. onkologičtí pacienti) a potřebují tak intenzivní podporu imunity.

18. Jak Prevecan pomáhá v situacích dlouhodobého stresu?

Na základě vědeckých dat víme, že stres může být spouštěčem k různým onemocněním. A proto v období zvýšeného stresu je dobré tělo včas podpořit dodáním lysofosolipidů. Stres totiž může snížit hladinu lysofosfolipidů v těle. Prevecan pomáhá tělu doplnit tyto důležité látky a obnovit rovnováhu, což je zásadní pro prevenci negativních dopadů.

“Prevecan je skutečně výjimečný produkt, který může podpořit každého z nás v době, kdy bojujeme s nemocí, a nebo se z důvodů stresu či těžkého životního období necítíme zrovna dobře. Naším přáním je, aby se tento produkt dostal ke každému, kdo ho opravdu potřebuje.” doplňuje paní doktorka Stránská a my jí tímto děkujeme za cenné informace a její čas.