Trendy podzimu 2024: Rozhovor s přední stylistkou Natalií Hostačnou

Trendy podzimu 2024: Rozhovor s přední stylistkou Natalií Hostačnou

05.09.2024 | Sdílet na FB
Natalie je zkušená módní stylistka a beauty konzultantka s více než 15 lety praxe. Spolupracovala s významnými značkami a médii v republice, ale i v zahraničí. Je známá svým inovativním přístupem k módě a osobnímu stylu, který přizpůsobuje potřebám svých klientů. Natalie má u nás v PURE pravidelné kurzy líčení, na které se můžete přihlásit i Vy! Tentokrát jsme ji také vyzpovídali na téma trendy podzimu 2024.

Přihlašte na aktuálně vypsané kurzy líčení - zde. 

Ahoj Natálie, podzim už se nám pomalu blíží. Co podle tebe budou letos hlavní trendy v módě na chladné období?

Základ podzimního šatníku budou tvořit barvy černá, hnědá, šedá a krémová. K těmto základním barvám bude trendy růžová a starorůžová, kterou zkombinujte s temně hnědou a vínovou. Další krásnou barvou bude temnější a elegantnější vínová / burgundy. Burgundy vynikne na kožených bundách a kabátech. Další barva podzimu a zimy bude elegantní khaki, která vynikne na vojenkém kabátě s perfektním střihem. Bude se také vyjímat na saténových šatech známých jako slip dress. Poslední bude modrá až tyrkysová, která bude vypadat skvěle v kombinaci s kůží, nebo vynikne na textuře svetru.

The Chloé

Michael Kors

Isabel Marant Elanore

Paráda, už se těšíme. Co považuješ za must have kousek pro letošní podzim?

Must have kouskem bude nová moto bunda. Ta musí být originální a musí být takovým malým uměleckým dílem sama o sobě. :) Inspiraci najdete u Prady, J.W.Anderson, Coperni.

Prada

 

Victoria Beckham

A co líčení? Jaké trendy budou aktuální na podzim 2024?

Modrá - zářivě modré tóny se nejvíce objeví v očních stínech – s nimiž lze snadno vytvořit výrazný make-up à la 90. léta Glow efekt - kromě pleti můžete navíc pomocí lesklých očních stínů nebo rtěnky rozzářit i celý obličej. Výrazné rty - pokud jste letos ještě nevytáhli červenou rtěnku, možná nastal ten nejlepší čas právě na podzim.

Jaké barvy budou dominovat letošnímu podzimu?

Barvy - modrá, neonová růžová, fialová a zelená - tyto barvy se aplikují buď jako oční linky, nebo v podobě grafických stínů.

Jaký je Tvůj oblíbený skin care produkt?

Rozhodně Cactus - Whamisa.

Máš nějaké konkrétní kousky oblečení, které bys doporučila našim zákaznicím?

Konkrétní kousky bych doporučila tyto : bílou košili, tapered jeans, cropped trench coat, bílé + černé triko, klasické černé kalhoty, hedvábnou barevnou košili, něco z jeansoviny - overal například, atd. :)))

COS

Mockrát děkujeme Naty a budeme se těšit na Tvoje další kurzy líčení! Přihlaste se zde.