Dokonalá pleť s produkty Gibest: Jak si vytvořit ideální denní a noční rutinu

Dokonalá pleť s produkty Gibest: Jak si vytvořit ideální denní a noční rutinu

31.07.2024 | Sdílet na FB
Luxusní kosmetika je pro mnohé synonymem dokonalé péče o pleť. Pokud toužíte po zářivé, zdravé a mladistvé pokožce, produkty Gibest jsou tím pravým pro Vás. Pojďme se podívat, jak správně používat produkty této prémiové značky a jak si vytvořit perfektní denní a noční rutinu.

Ranní rutina s Gibest: Začněte den svěže

1. NINE TAILS REBALANCING BOOSTER

Po důkladném umytí obličeje pleť osušte. Zavřete oči a nastříkejte na tvář ze vzdálenosti asi 20 cm od obličeje. Aplikujte 2-3 střiky a jemně vklepejte do pleti. Tento booster poskytne intenzivní hydrataci, redukuje sekreci kožního mazu, zatahuje póry a zajišťuje hladkou a zářivou pleť.

2. NINE TAILS DVOUFÁZOVÁ PEPTIDOVÁ AMPULE

Jako druhý krok ranní rutiny pro ještě lepší anti-ageing efekt použijte dvoufázovou ampuli, která má ještě více účinných látek a je silnější než sérum. Před použitím produkt dobře protřepejte, aby se vrstvy obou fází důkladně propojily. Naneste 2-3 pumpičky na čisté dlaně. Jemně vmasírujte do pokožky celého obličeje a krku směrem nahoru a ven, dokud se zcela nevstřebá.

3. NINE TAILS EXO KOLAGENOVÉ PRO PERFECT SÉRUM

Jako třetí krok použijte Exo kolagenové pro perfect sérum, které opravdu intenzivně hydratuje pokožku do hloubky a tak předchází stárnutí. Po použití séra bude pleť krásně hydratovaná, elastická a vypnutá. Jednoduše naneste 2 pumpičky séra a vmasírujte na celou tvář a krk, dokud se zcela nevstřebá.

4. NINE TAILS EXOSOM MULTIPLEX DENNÍ KRÉM SPF 50

Poslední krok ranní rutiny je krém a ochrana proti slunci. Použijte rovnou to nejlepší, co trh nabízí! NINE TAILS denní krém s ochranným faktorem do hloubky pleť hydratuje, působí antigravitačně a navíc poskytuje i nejúčinnější možnou ochranu proti slunečnímu záření UVA i UVB. Dokonce působí i proti škodlivému modrému světlu. Jedná se o nejkomplexnější anti-aging péči o pleť. Krém je lehký, rychle se vstřebává a poskytuje zářivý a přirozený vzhled. Navíc potlačuje syntézu melaninu, který je zodpovědný za pigmentové skvrny.

Noční rutina s Gibest: Regenerace a obnova pleti ve spánku

1. NINE TAILS REBALANCING BOOSTER

Stejně tak jako ráno, i večer použijte Rebalancing booster k aktivaci pleti a prvotní hydrataci. Pěkně Vám pleť nachystá na další péči. Péči použijte na dobře odlíčenou a vyčištěnou pleť pomocí dvoufázového čištění.

2. Ampule, sérum, maska

Jako druhý krok je možné použít Dvoufázovou peptidovou ampuli - pokud potřebujte opravdu intenzivní a silnou anti-ageing péči, můžete kombinovat s Pro perfect sérem pro extra efekt, výživu a hydrataci. Případně je možné produkty používat na střídačku. Masky doporučujeme používat 2x týdně večer. EXO-Vital Biocell Energy Maska je prémiovou pleťovou maskou, která nabízí jedinečné regenerační a hydratační účinky. Obsahuje vysoce koncentrovaný výživný krém, který se dokonale vstřebává.

EXTRA TIP: Pokud potřebujete vyplnit vrásky, teď je ta správná doba sáhnout po NINE TAILS DERMÁLNÍ VÝPLŇ VRÁSEK BEZ INJEKCE s okamžitým efektem.

3. NINE TAILS EXO NANO KOLAGENOVÁ NOČNÍ PÉČE

Krém je nadupaný účinnýma látkama, přes noc bude pleť viditelně vypnutější a bude vypadat svěže a jasně jako nikdy před tím. Je ideální volbou pro ty, kteří hledají pokročilé řešení péče o pleť s důrazem na elasticitu, hydrataci a lifting.

Dopřejte své pleti luxusní péči. S produkty Gibest si můžete být jisti, že Vaše pleť dostane tu nejlepší možnou péči. Správnou kombinací denní a noční rutiny dosáhnete zářivé, zdravé a mladistvé pokožky. Vytvořte si svůj vlastní rituál krásy s Gibest – a zářete každý den!